Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοίνωση της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου


                                          


Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες, της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου

Στη Γενική Συνέλευση της 18ης Φεβρουαρίου 2015 κάναμε τα εξής:
1. Εξέταση και ανάλυση της παρουσίας και συμβολής της Κινηματογραφικής Λέσχης στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, της άριστης σχέσης της με την Δημοτική Αρχή, της υποστήριξής της και συνεργασίας της με συλλόγους της πόλης.
2. Ανάλυση οικονομικών στοιχείων, συζήτηση σχετικά με τον μη κερδοσκοπικό αλλά φιλανθρωπικό χαρακτήρα της Λέσχης, και δημιουργία νέας λίστας μελών στην οποία καθορίζεται και μία μικρή ετήσια συνδρομή.
3. Παρουσίαση του ερωτηματολογίου (στο οποίο συμμετείχαν 45 άτομα) που δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει τις ανάγκες και τις κινηματογραφικές προτιμήσεις του κοινού μας και να μας βοηθήσει να καθορίζουμε το μελλοντικό πρόγραμμα της Λέσχης. Επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο με τα αποτελέσματα.
4. Συζήτηση σχετικά με θέματα που προκύπτουν από τις παρατηρήσεις του ερωτηματολογίου αλλά και από άλλες παρατηρήσεις που εκφράστηκαν από το κοινό μας. 

Πιο συγκεκριμένα αναφερθήκαμε σε ζητήματα οργάνωσης, δημιουργία εκδηλώσεων σε συνεργασία με συλλόγους της πόλης, προβλήματα που τυχόν προκύπτουν από την εικόνα και τον μεταγλωτισμό, στα κριτήρια επιλογής των ταινιών που προβάλλονται καθώς και στην δημιουργία κινηματογραφικών πολιτιστικών δρώμενων από τη Λέσχη.

                                         Με εκτίμηση
             Σοκόλας Κων/νος - Πρόεδρος Λέσχης Φίλων                               Κινηματογράφου Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου