Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Αμφιάλη: Χρυσαυγίτες σκότωσαν τον 34χρονο μουσικό Παύλο Φύσσα - Killah P


                   

  Ενέδρα θανάτου έστησαν στην Αμφιάλη άτομα που      αναγνωρίστηκαν από τα θύματα σαν χρυσαυγίτες.
                          
              
                    Το σημείο της δολοφονίας

Η επίθεση έγινε λίγο πριν τις 12 τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, στην οδό Π. Τσαλδάρη 60, με θύμα έναν 34χρονο νεαρό ο οποίος χτυπήθηκε με μαχαίρι και ξεψύχησε.
Οι δράστες χτύπησαν αιφνιδιαστικά και με μαφιόζικο τρόπο σε μια επίθεση που θυμίζει πολύ τον τρόπο που έδρασαν και στο Πέραμα όταν επιτέθηκαν σε πρωτοπόρους κομμουνιστές συνδικαλιστές της περιοχής.
Από τις πρώτες στιγμές στον τόπο κατέφθασαν στελέχη και μέλη της ΤΟ Πειραιά του ΚΚΕ, συνδικαλιστές και εκπρόσωποι μαζικών φορέων.
Στις 5.30 το απόγευμα, σήμερα Τετάρτη, οργανώνεται συγκέντρωση στην πλατεία Ζαρντέν (τριγωνάκι, πλ. Νίκης στην Τσαλδάρη) από σωματεία και φορείς της περιοχής (πρόσβαση με τα λεωφορεία 824 - 826 από Πειραιά).
Από αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλθηκε ολιγωρία της Αστυνομίας.
Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο δράστης, ένας 45χρονος συνελήφθη.

           

Πειραιάς: Τα σωματεία καταδικάζουν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα απο τους Χρυσαυγίτες
Συγκέντρωση στις 5.30 το απόγευμα στην πλατεία Ζαρντέν στην Αμφιάλη

«Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση (...) για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής» τονίζουν σωματεία του Πειραιά με ανακοίνωσή τους που εκδόθηκε με αφορμή την δολοφονία του 34χρονου μουσικού στην Αμφιάλη.


Ολόκληρη η ανακοίνωση των σωματείων:


«Καταγγέλουμε την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου, χτες στο Κερατσίνι από φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Ο εγκληματικός μηχανισμός της Χρυσής Αυγής, χτυπάει σε εργατικές λαϊκές γειτονιές, αποκαλύπτοντας ότι είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος, του κεφαλαίου. Στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στην βάρβαρη πολιτική.
Να μην τους περάσει. Ο λαός έχει την δύναμη να τους τσακίσει.
Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά.
Κάθε μαζικός φορέας να αναπτύξει δράση για να τους πετάξει έξω, αυτούς και την σάπια ιδεολογία τους, να μην περνάει πουθενά το ναζιστικό δηλητήριο.
Καλούμε τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν και να συμμετέχουν στην συγκέντρωση την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 5.30 το απόγευμα στην Πλατεία Ζαρντέν (τριγωνάκι, πλ. Νίκης οδός Τσαλδάρη) στην Αμφιάλη.
Τα σωματεία:
Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών-Καθαριστών, Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών, Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ, Πανελλαδική Ένωση Ελαιοργοσαπουνοποιών, Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά, Σωματείο Λογιστών Πειραιά, Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, Σωματείο Καθαριστών – Καθαριστριών Πειραιά, Σωματείο Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά, Παράρτημα Πειραιά Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας – Κορυδαλλού, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νίκαιας – Κορυδαλλού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Σαλαμίνας.»
                                            902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου