Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Βραβείο για την Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Μεσολογγίου





Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το προσωπικό της ορθοπαιδικής κλινικής του νοσοκομείου Μεσολογγίου, επιβραβεύτηκε από την Ελληνική εταιρεία χειρουργικής – ορθοπαιδικής και τραύματος, με το τρίτο βραβείο, στο 7ο επετειακό συνέδριο του τμήματος ενδομυελικών ηλώσεων, που έγινε στην Αθήνα στις 26 – 28 Ιανουαρίου 2012.



Στο συνέδριο συμμετείχαν κλινικές και νοσοκομεία από όλη την Ελλάδα και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερο δυναμικό όπως αυτό του ΚΑΤ, της Βούλας, του Ευαγγελισμού κ.λ.π.
Έχουν περάσει 25 χρόνια από την έναρξη της εφαρμογής της ασφαλιζόμενης ενδομυελικής ήλωσης στην Ελλάδα και την τέλεση του πρώτου σεμιναρίου με θέμα την ενδομυελική ήλωση (Ευγενίδειο, Αθήνα 1986) και 15 χρόνια από την ίδρυση του Τμήματος Ενδομυελικών Ηλώσεων της ΕΕΧΟΤ (Σεπτέμβριος 1995 – Πρόεδρος 1995/1996 Ε. Εξάρχου). Στον εορτασμό αυτών των επετείων είχαν προσκληθεί όλοι οι γιατροί που έχουν συμβάλλει στη διάδοση και επιτυχία της μεθόδου, μέσα από αντιξοότητες και αντιπαραθέσεις, προβληματισμούς και δυσκολίες, επιτυχίες και απογοητεύσεις, όπως ανέφερε ο Χρήστος Γαρνάβος Ορθοπαιδικός Χειρουργός Διευθυντής Β’ Ορθοπαιδικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ευαγγελισμός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου