Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Το σήριαλ με το «θέμα Μπογιόπουλου»


......Λοιπόν, παπαγαλάκια της κακιάς ώρας.
Το σήριαλ με το «θέμα Μπογιόπουλου» έχει καταντήσει αηδία. Πως ξαφνικά σας πήρε ο «πόνος» για το Νίκο είναι ένα θέμα που μόνο ο αρρωστημένος αντικομμουνισμός και η αντι-ΚΚΕ φρενίτιδα σας μπορεί να εξηγήσει. Καταπιάνεστε με θεωρίες για το Μπογιόπουλο, χρησιμοποιώντας με απαράδεκτο, γκεμπελικό τρόπο το όνομα και τη δημοφιλία του, προκειμένου να χτυπήσετε το ΚΚΕ. Μάταιος ο κόπος σας, ηλίθιοι!
Ο Νίκος Μπογιόπουλος είναι μέλος του ΚΚΕ, είναι Κομμουνιστής και μέσα από τα γραπτά του υπερασπίζεται την πολιτική και ιδεολογική γραμμή του Μαρξισμού-Λενινισμού. Το που εργάζεται ο Ν.Μπογιόπουλος δεν αφορά ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο παρά μόνο τον ίδιο και το Κόμμα του. ΚΑΝΕΝΑ καταστατικό του ΚΚΕ δεν απαγορεύει σε έναν δημοσιογράφο, που είναι και μέλος του Κόμματος, να εργάζεται για τα προς το ζην. Και ο Μπογιόπουλος, ως άριστος δημοσιογράφος, έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τις κομμουνιστικές αξίες απ' όποιο μετερίζι κρίνει ο ίδιος. 
Και κάτι άλλο, θλιβεροί σπεκουλαδόροι: Ο «Ριζοσπάστης» δεν είναι σαν τις αστικές φυλλάδες των μεγαλοεπιχειρηματιών που διαβάζετε. Είναι ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Την εσωτερική του λειτουργία την καθορίζει η διεύθυνση της εφημερίδας και όχι τα κάθε είδους βοθροσάιτ που αποσκοπούν στην σπίλωση του ΚΚΕ. Τα οικονομικά του Ριζοσπάστη όμως, ηλίθιοι, καθορίζονται και απ' το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον της ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. Αυτήν που κάνουν γαργάρα όλα τα Κόμματα πλην του ΚΚΕ. Την ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ την πληρώνει και ο «Ριζοσπάστης» και οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σ'αυτόν. 
Εάν περιμένετε από το Νίκο Μπογιόπουλο και τους κομμουνιστές να προδώσουν το Κόμμα τους είστε γελασμένοι κύριοι παπαγάλοι. Και όση «Μπογιοπουλιάδα» (όπως εύστοχα είχε γράψει ο Σφυροδρέπανος) κι' αν πουλήσετε, δεν θα σας βγει, θα φάτε τα μούτρα σας.


                       αναδημοσίευση από Revolution Now!
                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου