Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

H συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ Δημοσίου

   Με μαζική και μαχητική συγκέντρωση στην Ομόνοια και πορεία στη Βουλή, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο διατράνωσαν το αίτημα να παρθεί πίσω ο νόμος-λαιμητόμος που κατεδαφίζει την Κοινωνική Ασφάλιση, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας στο δημόσιο τομέα.
     Στη συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στην Υγεία, στην Κρατική Διοίκηση, στα Ασφαλιστικά Ταμεία, αλλά και Φοιτητικοί Σύλλογοι. Παράλληλα, συμμετείχε και τοΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας στα ΜΜΕ.
      Στη συγκέντρωση μίλησε η Λαμπρινή Χριστόγιαννη, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων του υπουργείου Γεωργίας (Δείτε εδώ την ομιλία της). Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιώργος Μηλιώνης, μέλος του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ και μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ (Δείτε εδώ τον χαιρετισμό του)

     Στις ομιλίες κυριάρχησε η καταδίκη των μέτρων που ετοιμάζονται, αλλά και η αποφασιστικότητα των ταξικών δυνάμεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να ανεβάσουν τους ρυθμούς στη δουλειά τους, τις επόμενες ημέρες, για να κλιμακωθεί ο αγώνας και να έχει επιτυχία η 48ωρη γενική απεργία.
      Παράλληλα, από τα μεγάφωνα της συγκέντρωσης, οι ομιλητές απηύθυναν κάλεσμα στήριξης και συμπόρευσης με τη μεγάλη πορεία Πάτρα - Αθήνα κατά της ανεργίας, αλλά και συμμετοχής στο συλλαλητήριο υποδοχής της πορείας στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 6.00 μ.μ.

                                           902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου