Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ

9 με 14 Μάρτη 2012 Εδώ και 4 μήνες, για πάνω από 100 μέρες, στην Ελλάδα, στο εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας, 400 εργάτες απεργούν ενάντια στις μειώσεις μισθών και τις απολύσεις. Τη στιγμή που κλιμακώνεται η επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους της Ελλάδας και της Ευρώπης γενικότερα, οι 400 απεργοί Χαλυβουργοί αποτελούν παράδειγμα εργατικής αλληλεγγύης και αποφασιστικότητας. Οργανωμένα, συλλογικά, συνεχίζουν έναν αγώνα, του οποίου η νίκη θα είναι νίκη όλης της εργατικής τάξης, για να μη πληρώσουν τη κρίση οι εργαζόμενοι.
Το Ευρωπαϊκό Γραφείο της ΠΣΟ (EUROF) μαζί με τη Διεθνή Μετάλλου της ΠΣΟ, ανανεώνοντας την αλληλεγγύη τους στον ηρωικό τους απεργιακό αγώνα για το δίκιο της εργατικής τάξης, ενάντια στις μειώσεις μισθών και τις απολύσεις, αποφάσισε:
Την διοργάνωση Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Δράσης, από 9 έως 14 Μάρτη, 2012 Αλληλεγγύης στους απεργούς της Χαλυβουργίας
Το Ευρωπαϊκό Γραφείο καλεί όλα τα συνδικάτα, συνδικαλιστές απλούς εργαζόμενους της Ευρώπης να οργανώσουν κινητοποιήσεις, παρεμβάσεις και δράσεις σε Ελληνικές Πρεσβείες σε όλη την Ευρώπη.
Ταυτόχρονα να οργανωθούν κινητοποιήσεις, παρεμβάσεις και Συνελεύσεις σε βιομηχανίες του κλάδου του Μετάλλου σε όλη την Ευρώπη για το πως θα εκφραστεί οργανωμένα η αλληλεγγύη των εργαζομένων του κλάδου Μετάλλου στην απεργία των Χαλυβουργών.
Την στήριξη της καμπάνιας για οικονομική στήριξη των οικογενειών των Χαλυβουργών.
Απέναντι στην επίθεση του Κεφαλαίου και των πολιτικών δυνάμεων που το στηρίζουν, οι εργαζόμενοι έχουμε το όπλο της οργάνωσης και της αλληλεγγύης.
Στηρίζουμε τον αγώνα των χαλυβουργών, στηρίζουμε τους αγώνες για το δικαίωμα των εργαζομένων στη μόνιμη και σταθερή δουλειά

Ενάντια σε απολύσεις-ανεργία

Ενάντια σε μειώσεις μισθών


ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ

9  με  14 Μάρτη  2012

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣΚαλούμε όλα τα συνδικάτα να ενημερώσουν για τις δράσεις τις οποίες θα ετοιμάσουν σε

EUROF: info@eurof-wftu.org.cy

TUI METAL: tuimmm@labsindikatua.org

WFTU: info@wftucentral.org

PAME: international@pamehellas.gr

και να προωθήσουν σε αυτά τα μέηλ φωτογραφίες και βίντεο από τις κινητοποιήσεις τους
για οικονομική στήριξη ο λογαριασμός είναι

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

(NATIONAL BANK OF GREECE)

146/762521-91


PATOULIAS ATHANASIOS

BALOU ALEKSANDRA


IBAN: GR1001101460000014676252191

SWIFT CODE (BIC) ETHNGRAA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου