Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Κεφάλια


                  


Στα κακοποιημένα πρόσωπα των τεσσάρων συλληφθέντων που δημοσιοποίησε  η αστυνομία, οι κομμουνιστές βλέπουν τα κομμένα κεφάλια των Ελασιτών και των στρατιωτών του ΔΣΕ που περιφέρονταν στα χωριά ως λάφυρα θριάμβου. 

Όχι επειδή συγκρίνουν τους μεν με τους δε --κάθε άλλο-- 
αλλά επειδή στα κεφάλια αυτά εντυπώνεται για μια ακόμα φορά στην ιστορία η τερατώδης και αποτρόπαια μορφή του ρεβανσιστικού αστικού κράτους των ταγματασφαλιτών και των γερμανοτσολιάδων που κρύβονται πίσω από τα ξυρισμένα πηγούνια και τις γραβάτες των υπουργών και των δικαστών. 

Έχοντας προ πολλού απεμπολήσει τον μανδύα του κράτους δικαίου, το σημερινό κράτος φορά την ματωμένη ποδιά του χασάπη, έχοντας πλήρως αποδεχτεί την μετατροπή της ισχύος του σε κτηνωδία.Το κράτος αυτό πρέπει να συντριβεί, να τσακιστεί, να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη. 


Η παρουσία του είναι θηλιά στο λαιμό του λαού, κάνη στον κρόταφό του. Η λαϊκή-προλεταριακή εξουσία είναι η μόνη απάντηση στον εκφυλισμό της άρχουσας τάξης σε συμμορία κυνηγών κεφαλών.


Καμία συμμόρφωση και καμία υποταγή στο σαδιστικό παραλήρημα που παρουσιάζει ως "νομιμότητα" και τάξη το κράτος-εμφυλιακός βρυκόλακας.

                                    από Lenin Reloaded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου