Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας


                       ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
       ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
                                (Σ.Υ.Π.Ε.Α.)

                                Ανακοίνωση

 Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, που έγινε την Παρασκευή 15-2-2013 στο Μεσολόγγι, συζήτησε κι αποφάσισε ομόφωνα για τα παρακάτω θέματα:
1. Να καταγγείλει  την ένταξη σε πιλοτικό πρόγραμμα αξιολόγησης των δομών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και μάλιστα με "δεδομένη τη βούληση της για ένταξη μεταξύ των πρώτων" χωρίς καμιά ενημέρωση των εργαζομένων και να ζητήσει από το Περιφερειακό Συμβούλιο να πάρει θέση.
2. Να διαμηνύσει πως δεν θα αποδεχτεί οποιαδήποτε απόφαση τιμωρίας και σπίλωσης συναδέλφων για προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την εφαρμογή του "Καλλικράτη" που είχε σαν αποτέλεσμα την  εγκατάσταση πολλών  αρχείων των υπηρεσιών  στους διαδρόμους του Διοικητηρίου.
3. Να οργανώσει, σε τόπο και χρόνο που εξουσιοδοτήθηκε να αποφασίσει το Δ.Σ., συνέντευξη τύπου για να πληροφορήσει τα Μ.Μ.Ε. και μέσω αυτών τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούνται στην οργάνωση  και την ποιότητα της εργασίας (διαθεσιμότητα, οργανογράμματα, γραφειοκρατία κ.λ.π),  αποκλειστικά και μόνο από την ακολουθούμενη  πολιτική και να ζητήσει τη συμπαράσταση τους.
4. Να ορίσει τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2013 και να εκλέξει για το λόγο αυτό εφορευτική επιτροπή στην οποία θα υποβάλλονται υποψηφιότητες μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013.
                                          
                          Η Γενική Συνέλευση του Σ.Υ.Π.Ε.Α.
                                   Μεσολόγγι 15-2-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου