Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ



                                                                                   
                                                               Δελτίο τύπου

Οι εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας δίνουν μια σκληρή μάχη, έναν αγώνα που αφορά   όλη την εργατική τάξη και τους συμμάχους της.


Tο ΠΑΜΕ καλεί όλα τα σωματεία, τα Εργατικά κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τις επιτροπές αγώνα σε κάθε εργοστάσιο και τόπο δουλειάς, τις λαϊκές επιτροπές, να συνεχίσουν ακόμα πιο αποφασιστικά, την οικονομική εξόρμηση που έχει κηρύξει το Σωματείο των Χαλυβουργών για την ενίσχυση τους, που επί 6 μήνες συνεχίζουν την απεργία τους .
Οι εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας δίνουν μια σκληρή μάχη, έναν αγώνα που αφορά όλη την εργατική τάξη και τους συμμάχους της. Έσπασαν το φόβο και την τρομοκρατία, την απειλή της πείνας. Ακολουθούν το δρόμο που θα ήθελαν να έχουν ακολουθήσει πολλοί περισσότεροι. Στην πύλη της Χαλυβουργίας συγκρούονται δύο κόσμοι: Από τη μια οι βιομήχανοι με τους ανθρώπους τους, την κυβέρνησή τους, που θέλουν να βάλουν τους εργάτες μέσα στα εργοστάσια με μισθούς πείνας, χωρίς δικαιώματα. Από την άλλη οι εργάτες που παλεύουν για τη ζωή και το ψωμί των παιδιών τους και στηρίζονται στον κάθε εργάτη, νέο, άνεργο.
Χρειάζεται ακατάπαυστα να δυναμώσει η αλληλεγγύη κυρίως με οικονομική στήριξη, διακινώντας πλατιά το κουπόνι του Σωματείου των Χαλυβουργών, στον εργατόκοσμο, σε κάθε χώρο δουλειάς, γειτονιά, σχολείο και πολυκατοικία. Είναι χρέος κάθε εργάτη, άνεργου, φτωχού μεροκαματιάρη, της νεολαίας και των γυναικών, των αυτοαπασχολούμενων και της φτωχής αγροτιάς. Είναι χρέος όλου του λαού απέναντι στα παιδιά του.
Δεν είναι μόνο οι χαλυβουργοί στο στόχο, είναι όλοι οι εργαζόμενοι.
Ενισχύστε οικονομικά τον αγώνα των απεργών χαλυβουργών! Να τους βοηθήσουμε να νικήσουν, γιατι η νίκη τους θα είναι νίκη όλων των εργατών.
Ο Αριθμός Λογαριασμού για την Οικονομική εξόρμηση είναι :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

146/762521 – 91

ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ



                                                       Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου