Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ





ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ



Η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ –ΛΑΟΣ, συνεχίζοντας την άγρια αντιλαϊκή πολιτική, εφαρμόζει τον απαράδεκτο νόμο για την επιβολή του χαρατσιού της ΔΕΗ, στέλνοντας μαζικά στις λαϊκές οικογένειες, μέσω της ΔΕΗ λογαριασμούς για την πληρωμή του, απειλώντας ότι διαφορετικά θα μας κόψει το ρεύμα.
Πρόκειται για έναν ελεεινό εκβιασμό που δεν πρέπει να περάσει!
Το συγκεκριμένο χαράτσι είναι πέρα για πέρα άδικο και ισοπεδωτικό, όπως και το άλλο της έκτακτης εισφοράς στα εισοδήματα μας. Επιβαρύνει δυσβάστακτα τον εργαζόμενο του οποίου συνεχώς ο μισθός μειώνεται, το χαμηλοσυνταξιούχο, τον άνεργο, το φτωχό αυτοαπασχολούμενο...Εξαιρεί προκλητικά τις βιομηχανίες, τους κοινόχρηστους χώρους των ξενοδοχείων κ.α. Δεν είναι μόνο για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια, επιδιώκουν να το μονιμοποιήσουν. Ετοιμάζουν νέες αυξήσεις της ΔΕΗ μέχρι 20% από 01/01/2012.
Το ρεύμα είναι απαραίτητο κοινωνικό αγαθό και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κάνουν εκβιασμούς στο λαό, απειλώντας να του το στερήσουν. Και ας μη μας κοροϊδεύουν: Τα χρήματα που σκοπεύουν να συγκεντρώσουν από το χαράτσι, όπως και τα υπόλοιπα φορολογικά μέτρα, δεν προορίζονται φυσικά για τους μισθούς, τις συντάξεις και γενικότερα τις λαϊκές ανάγκες αλλά για τα δάνεια των τοκογλύφων πιστωτών, ντόπιων και ξένων. Για να σωθεί η πλουτοκρατία από την κρίση που η ίδια δημιούργησε.
Συμπολίτες συμπολίτισσες
Η Λαϊκή Επιτροπή Αιτωλικού σας καλεί όλους να συμμετέχετε στην ανοιχτή συνέλευση, που θα γίνει στο παλιό 2ο Δημοτικό Σχολείο (πίσω από το Δημαρχείο) στις 6:30 το απόγευμα την Κυριακή 04/12/2011 για:
Να διαμαρτυρηθούμε για τα άδικα αντιλαϊκά χαράτσια, που επιβάλλει η κυβέρνηση.
Να οργανώσουμε στη πόλη μας την οργανωμένη άρνηση πληρωμής του χαρατσιού της ΔΕΗ
Να παλέψουμε ενάντια στην πολιτική που μας εξαθλιώνει.



ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ


ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου