Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Το Ε.Κ.Α. συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών

                   
                   Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
      

        ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
                           
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε

                  Ελ. Βενιζέλου 13 ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΗΛ. 26410 22325 
                                         FAX : 26410 46515

                           
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    

    Στην καταστολή του αγώνα των αγροτών προχωράει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με την παραγγελία της εισαγγελέας του Αρείου Πάγου προς τους κατά τόπους εισαγγελείς και την αστυνομία για άσκηση ποινικών διώξεων για παρακώλυση συγκοινωνιών.
   Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στην πολιτική της κυβέρνησης για την τρομοκρατία των αγροτών, την ποινικοποίηση του δίκαιου αγώνα τους και σηματοδοτεί παράλληλα τη στάση της κυβέρνησης στις επερχόμενες λαϊκές κινητοποιήσεις. Αναδείχνει το αντιλαϊκό της πρόσωπο, συνεχίζοντας στο δρόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων και στις εντολές της Ε.Ε. και του μεγάλου κεφαλαίου.
   Αποδείχνεται ότι η κυβέρνηση, αντί να λύσει τα προβλήματα των αγροτών, των εργατών, των μικρομεσαίων ΕΒΕ κ.α., βλέπει το λαϊκό κίνημα σαν εχθρό και εγκληματία. Εγκληματική είναι η πολιτική της και η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης που επιχειρεί να περάσει με το νόμο λαιμητόμο .
   Γι’ αυτό απαιτούμε να αποσυρθεί τώρα αυτό το έκτρωμα, όπως και η εισαγγελική παραγγελία για ποινικοποίηση των αγώνων των αγροτών.
   Το Ε. Κ. Α. συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και καταδικάζει την απόπειρα καταστολής του και την τρομοκρατία της κυβέρνησης.
   Καλούμε τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα της περιοχής να στηρίξουν τον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών γιατί είναι και δικός μας αγώνας. 


                                                  ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου