Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Η σύσκεψη του ΠΑΜΕ στο Μεσολόγγι                             
       Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΙΚΟΥΠΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΜΕ μεσολογγι
                                    
                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
       
      Πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου, έπειτα από κάλεσμα της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, σύσκεψη μελών πρωτοβάθμιων συλλόγων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με θέμα τη συμμετοχή και το συντονισμό στον αγώνα όσο το δυνατόν περισσότερων κλάδων και κατηγοριών εργαζομένων, ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο έκτρωμα, που βάζει ταφόπλακα σε ότι έχει απομείνει από την κοινωνική ασφάλιση.
       Κοινή διαπίστωση από τις τοποθετήσεις που έγιναν, είναι ότι το νομοσχέδιο αυτό δεν εξαιρεί κανέναν και θα πρέπει απ’ όλους μαζί να απαντηθεί. Αποφασίστηκε να απευθυνθεί, το παρόν δελτίο τύπου, προς όλα τα σωματεία, τους συλλόγους, τους φορείς των εργαζομένων σε δημόσιο κι ιδιωτικό τομέα, σε όλους τους επαγγελματικούς συλλόγους εμπόρων, επιστημόνων, ΕΒΕ, αυτοαπασχολούμενων, αγροτών, σε κάθε κλάδο, καθώς επίσης και σε κάθε γειτονιά και κάθε χωριό, για να ενημερωθούν οι πάντες και να παρθούν αποφάσεις στήριξης της πρότασης για 48ωρη απεργία με πανελλαδικό συντονισμό, αν η κυβέρνηση τολμήσει να φέρει το νομοσχέδιο έκτρωμα στη βουλή .
     

      Απαιτούμε να αποσυρθεί τώρα το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.
     Κοινωνική ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική.
     Ενιαίο, καθολικό, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας- πρόνοιας που θα χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

                                                   

                                              Μεσολόγγι 26-2-2016
                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου