Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Το ΜΑΣ έσπασε το κλίμα τρομοκρατίας στο Πολυτεχνείο



Με πρωτοβουλία του ΜΑΣ δεκάδες φοιτητές μπήκαν με πορεία στο Πολυτεχνείο και ανάρτησαν πανό στο οποίο αναγράφεται το σύνθημα: «Να φύγουν τώρα τα ΜΑΤ από τις σχολές. Αγώνας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και καταστολή»
Αποφασιστικά έσπασαν στη πράξη την τρομοκρατία που καλλιεργείται αυτές τις μέρες από την κυβέρνηση με το κλείσιμο των σχολών οι φοιτητές έστειλαν το δικό τους μήνυμα και ενόψει του εορτασμού της επετείου των 41 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Στο χώρο του Πολυτεχνείου έφθασε νωρίς το απόγευμα η πορεία των φοιτητών που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα ενάντια στη κυβερνητική καταστολή με αφορμή την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, χθες, σε Νομική και Πολυτεχνείο.
Σε δελτίο τύπου του το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών σημειώνει:
«Πριν λίγη ώρα, φοιτητές από συλλόγους της Αθήνας έσπασαν το κλίμα τρομοκρατίας και καταστολής που έχει κλιμακωθεί από την κυβέρνηση τις τελευταίες μέρες. Μπήκαν στο κτίριο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων κρέμασαν πανό με σύνθημα "Να φύγουν τώρα τα ΜΑΤ από τα πανεπιστήμια, αγώνας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και την καταστολή". Η τρομοκρατία και η καταστολή δε θα περάσει! Τώρα όλοι οι φοιτητές να μπουν στον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που χτυπάει τις σπουδές μας και το μέλλον μας, ενάντια στον αυταρχισμό και την τρομοκρατία που την συνοδεύει. Όλοι στον τριήμερο εορτασμό του πολυτεχνείου και τη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση τη Δευτέρα!».


                                                   902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου