Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση της ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ για το θάνατο του σ. Νίκου Κυλάφη


                          

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ για το θάνατο του σ. Νίκου Κυλάφη. Αναλυτικά αναφέρει:
«Η ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Νίκου Κυλάφη, στελέχους του ΚΚΕ στο νομό, που "έφυγε" από κοντά μας, μετά από παλικαρίσια, αλλά άνιση μάχη, που έδινε τα τελευταία χρόνια με την επάρατο νόσο.
Από τα νεανικά του χρόνια εντάχτηκε στο κίνημα μέσα από τις γραμμές της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας και στη συνέχεια του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Υπηρέτησε πιστά το Κόμμα από πολλές υπεύθυνες θέσεις. Ήταν γραμματέας της ΚΟ Αιτωλ/νιας τα χρόνια της κρίσης και μέλος του καθοδηγητικού οργάνου της περιοχής.
Στις δύσκολες στιγμές για το Κόμμα και το κίνημα, με την ανατροπή του σοσιαλισμού, στάθηκε ενάντια στις προσπάθειες διάλυσής του και συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια ανασυγκρότησής του.
Ο σύντροφος Νίκος Κυλάφης αφιέρωσε όλη τη ζωή του στον αγώνα του ΚΚΕ, της εργατικής τάξης και του λαού μας, για καλύτερες μέρες, για το σοσιαλισμό.
Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Θα τον «αποχαιρετίσουμε» την Παρασκευή 18 Ιούλη 11:00 π.μ. στον Άγιο Δημήτριο Αγρίνιου».

                                                                                                      902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου