Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ανακλήθηκε η απόλυση του συνδικαλιστή Δημήτρη Λύκκα μετά τις αγωνιστικές παρεμβάσεις

Στην ανάκληση της απόλυσης του συνδικαλιστή Δημήτρη Λύκκα, προχώρησε η Διοίκηση του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Άρτας μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν από το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας.
Η απόλυση έγινε στις 22 Δεκέμβρη, μια μέρα μετά την απαίτηση του εργαζόμενου, να πληρωθούν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης το δώρο των Χριστουγέννων.
Το Εργατικό Κέντρο Άρτας και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας σημειώνουν ότι η απόλυση, «η εξέλιξη αυτή φανερώνει ότι η ανυποχώρητη στάση με επίκεντρο τα συμφέροντα των εργαζομένων είναι ο μόνος δρόμος για να αντιμετωπιστεί η επίθεση της εργοδοσίας, να μπουν στέρεες βάσεις στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας για την υπεράσπιση της ζωής μας. Σημαντική συμβολή σε αυτήν την εξέλιξη είχε η αλληλεγγύη που εκφράστηκε από τα δεκάδες σωματεία των ιδιωτικών υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων σε όλη τη χώρα που κατήγγειλαν την απόλυση και απαίτησαν την ανάκλησή της.
Καλούμε τους εργαζόμενους στο Συνεταιρισμό Υδραυλικών Άρτας, κάθε εμποροϋπάλληλο να συσπειρωθούν ακόμη περισσότερο στο σωματείο τους για να βάλουμε εμπόδια στα σχέδια της εργοδοσίας, της κυβέρνησης, για να παλέψουμε για τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες».

1 σχόλιο:

  1. Με Αλληλεγγύη και με πίστη στο δίκιο μας, να διεκδικήσουμε τηζωή που μας αξίζει!.
    http://emporoupallilos.blogspot.gr/2016/12/blog-post_47.html
    εμπορουπαλληλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή