Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Γραμματεία Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΜΕ: Όλοι στο συλλαλητήριο των αγροτών στις 6 Οκτώβρη    

Κάλεσμα στους εργαζόμενους και το λαό της Αιτωλοακαρνανίας να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο την Τρίτη 6 Οκτώβρη στις 11 π.μ. στον κόμβο Κουβαρά απευθύνει η Γραμματεία Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΜΕ.
Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:
«Εργατιά - αγροτιά μια φωνή, μια γροθιά.
ΕΕ - κυβερνήσεις - κεφάλαιο με την πολιτική που εφαρμόζουν από κοινού σαν στόχο έχουν να απαξιώσουν παραπέρα την εργατική δύναμη και να συρρικνώσουν τους μικρομεσαίους αγρότες και η αγροτική παραγωγή να περάσει σε λιγότερα χέρια.
Με την εφαρμογή και του 3ου μνημονίου, που είναι συνέχεια των 2 προηγούμενων, η εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα θα βρεθούν σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Η ανεργία, η φτώχεια η εξαθλίωση θα πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις.
Λύση δεν μπορεί να υπάρξει μέσα στη λυκοσυμμαχία της ΕΕ και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης. Η μόνη λύση είναι ο λαός να πάρει την τύχη στα χέρια του.
Συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία, στους συλλόγους, στις Επιτροπές Αγώνα, στις Λαϊκές Επιτροπές, παλεύοντας για την ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, δυναμώνοντας τη λαϊκή συμμαχία στο δρόμο της αμφισβήτησης, της ρήξης και της ανατροπής, συνολικά της πολιτικής που από κοινού εφαρμόζουν ΕΕ - κυβερνήσεις - κεφάλαιο.
Για να ανοίξει ο δρόμος η εργατική τάξη και οι σύμμαχοί της να κάνουν κουμάντο του πλούτου που παράγουν για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών της κοινωνίας μέχρι την τελική νίκη κατακτώντας την εξουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου