Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος στηλιτεύει τις θέσεις Χατζηλάμπρου


      

Τις δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Ελλάδα, ο οποίος δίνει τα διαπιστευτήριά του στους επιχειρηματικούς ομίλους της περιοχής, στηλιτεύει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕτου ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Στη δήλωσή του σημειώνει:

«Τα αποκαλυπτήρια... Οι κωλοτούμπες ξεκίνησαν. Από "αντιμνημονιακός" σε κυνηγό του κρυμμένου θησαυρού της ΕΕ ο επικεφαλής του συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Ελλάδα, κ. Χατζηλάμπρου. Δίνει τα διαπιστευτήριά του στους επιχειρηματικούς κύκλους της περιοχής μας σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ισχυρίζεται ότι είναι καλύτερος διαχειριστής από τους προηγούμενους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την πληθώρα χρηματοδοτικών εργαλείων που μας παρέχει η ΕΕ!! Δεν κρύβει τη συγκίνησή του για τον “ανθρωπισμό” της ΕΕ, διαλαλεί τα "τριάντα αργύρια" που δίνει για την αντιμετώπιση της φτώχειας και την "ανθρωπιστική κρίση" -όπως ο ίδιος αναφέρει- εξωραΐζοντας έτσι αυτήν τη λυκοσυμμαχία.
Θεωρεί τον τουρισμό εργαλείο για την ανάπτυξη στην περιοχή. Λέει ό,τι και ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης, ο οποίος χαρακτηρίζει τον τουρισμό ατμομηχανή που τραβά την ανάπτυξη της οικονομίας κρύβοντας ταυτόχρονα την αλήθεια που είναι ότι: Πάνω στα συντρίμμια των εργατικών λαϊκών κατακτήσεων χτίζεται η ανάπτυξη στον τομέα του τουρισμού, που το 2013 κατέγραψε έσοδα που έφτασαν τα 11,9 δισ. ευρώ. Την ίδια στιγμή στη διετία 2011-2013 οι μισθοί των εργαζομένων στον τομέα του τουρισμού μειώθηκαν κατά 15%, γενικεύτηκε η ανασφάλιστη εργασία, οι ατομικές συμβάσεις, η καταστρατήγηση του ωραρίου και η εντατικοποίηση της εργασίας.
Τέλος, δηλώνει ότι δεν έχει κανένα απολύτως ενδοιασμό για την εφαρμογή των αντεργατικών σχεδιασμών και στη δημόσια διοίκηση, όπως την εφαρμογή του σπαστού ωραρίου.
Οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι συναγωνίζεται επάξια τους συνυποψήφιους του στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, είτε έχουν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, της ΔΗΜΑΡ, είτε δηλώνουν "ανεξάρτητοι", στο ποιος θα είναι ο καλύτερος υπάλληλος των συμφερόντων του συστήματος, της ΕΕ και των μονοπωλίων.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες, τους ξεκληρισμένους αγρότες και επαγγελματίες που βιώνουν την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και του κεφαλαίου με ισχυρό ΚΚΕ παντού, με ισχυρή λαϊκή συμμαχία να αντιπαλέψουν αυτήν τη βάρβαρη πολιτική».


                                                                     902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου