Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

H Επιτροπή Ειρήνης Μεσολογγίου για τις εξελίξεις στην Ουκρανία


Επιτροπή Ειρήνης Μεσολογγίου 
(μέλος της ΕΕΔΥΕ)

Αυτή είναι η ΕΕ, αυτό είναι το ΝΑΤΟ, αυτή και η ελληνική προεδρία στην ΕΕ! 
Πιστοί υπηρέτες του συστήματος, δολοφόνοι στην υπηρεσία των μονοπωλιακών ομίλων, που πατάνε στην κυριολεξία επί πτωμάτων αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία, ανασύροντας το φασισμό και τον αντικομουνισμό, για να εντείνουν την εκμετάλλευση του εργαζόμενου λαού της χώρας.
Μετά από την πολύμηνη παρέμβαση στο εσωτερικό της χώρας, την συστηματική προώθηση των ναζιστικών οργανώσεων και κομμάτων, απογόνων των SS (όπως δηλαδή και τα μαντρόσκυλα του συστήματος στην Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή) με σκοπό την τρομοκράτηση των μειονοτήτων και συνολικά του Ουκρανικού λαού, η «φυτευτή» από τα μονοπώλια κυβέρνηση της Ουκρανίας ζητά τώρα εγγυήσεις για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία που έχουν μακελέψει διαχρονικά τόσους και τόσους λαούς! Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβει καθένας πόσο «τυχαία» και «ανεπιτήδευτη» είναι η όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή.
Τα Βαλκάνια μυρίζουν ξανά αίμα και στη μυρωδιά αυτή δεν μπόρεσαν να αντισταθούν τα γεράκια του πολέμου. Τόσο ο γγ του ΝΑΤΟ, Ράσμουσεν, όσο κι ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, κ.Αβραμόπουλος έσπευσαν με μια σειρά προκλητικών δηλώσεων να στηρίξουν λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών που εξυφαίνονται στην περιοχή. 

Από κοντά, βέβαια, και η Ρωσία που για τα δικά της συμφέροντα πυροδοτεί εξίσου εξελίξεις ενάντια στον λαό της Ουκρανίας.
Ο Ουκρανικός λαός ενωμένος πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον προσεταιρισμό του από οποιονδήποτε ιμπεριαλιστή και ιμπεριαλιστικό οργανισμό. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί ιμπεριαλιστές. Ο ιμπεριαλισμός, ο μονοπωλιακός δηλαδή καπιταλισμός είναι ένας και είναι κοινός εχθρός των λαών.

                Επιτροπή Ειρήνης Μεσολογγίου 1-3-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου