Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Οι προσυγκεντρώσεις για το πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ


   


Έχουν οριστεί εννιά προσυγκεντρώσεις για τις 11 π.μ.:

Ομόνοια: Οι εργαζόμενοι στο Μέταλλο, στο Φάρμακο, στον Τύπο – Χαρτί, στη Χημική Βιομηχανία, στην Ενέργεια, στο Χρηματοπιστωτικό, στις Τηλεπικοινωνίες, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στα Τρόφιμα – Ποτά, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από τη Στερεά Ελλάδα.

Κάνιγγος:
Οι εργαζόμενοι στις Κατασκευές, οι Λογιστές, οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο, στις Υπηρεσίες, στις Μεταφορές.

Προπύλαια: Οι Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, οι Σύλλογοι των Εκπαιδευτικών, οι εργαζόμενοι στα ΑΕΙ – ΤΕΙ, οι Καλλιτέχνες, η ΟΓΕ με τους γυναικείους συλλόγους της.

Μοναστηράκι: Οι εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από τον Πειραιά, την Κρήτη, το Αιγαίο.

Στύλοι Ολυμπίου Διός: Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό, τον Τουρισμό, το Δημόσιο, η Λαϊκή Επιτροπή Νότιου Τομέα της Αττικής.

«Ευαγγελισμός»: Συνδικάτα από το χώρο της Υγείας, μαζικοί φορείς του Βόρειου Τομέα, των Μεσογείων και των Ανατολικών Συνοικιών της Αττικής.

Πλ. Καραϊσκάκη: Λαϊκή Επιτροπή Δυτικού Τομέα Αττικής, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από το Θριάσιο, την Πελοπόννησο, τη Βορειοδυτική Ελλάδα.

Πλ. Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά): Συνταξιούχοι.

Πεδίον Άρεως: Συνδικάτα και μαζικοί φορείς από την Κεντρική Μακεδονία, την Αν. Μακεδονία – Θράκη, τη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και η Λαϊκή Επιτροπή του Κεντρικού Τομέα της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου