Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ο Νίκος Ζαχαριάδης "απαντά" στους θλιβερούς γελωτοποιούς τιου συστήματος Πανούση, Λαζόπουλο, ΑΜΑΝ !


Στη φωνή του Νίκου Ζαχαριάδη τολμάει να αναφερθεί ο Τζίμης Πανούσης, (ο καλοπληρωμένος "μεγάλος επαναστάτης" του οποίου τις περισπούδαστες απόψεις φιλοξενούν όλα τα φασιστικά μπλογκ κάνοντας διθυραμβικά σχόλια), στο αντιΚΚΕ ντελίριο του, στην Ελληνοφρένοια.
Ας ακούσουμε λοιπόν τη φωνή του Νίκου Ζαχαριάδη να μιλάει, αλλά και τι λέει, για το ΚΚΕ και τους ΚΚΕέδες. Γι αυτούς που με κάθε τρόπο πολεμούν ο Πανούσης και οι άξιοι συνοδοιπόροι του, Λαζόπουλος (άλλος γνωστός καλοπληρωμένος και ανυπόμονος "επαναστάτης") και ΑΜΑΝ (αυτοί ντε που είχαν προβάλλει πομπωδώς το "κίνημα της πατάτας" και λοιδωρούσαν το ΚΚΕ που τους έλεγε πως στην ουσία δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα).



Ηχητικό ντοκουμέντο με απόσπασμα από ραδιοφωνική ομιλία του Νίκου Ζαχαριάδη που μεταδόθηκε στις 2 Σεπτέμβρη 1951, από το ραδιοφωνικό σταθμό «Ελεύθερη Ελλάδα» που εξέπεμπε από το Βουκουρέστι. Προέρχεται από το Αρχείο του ΚΚΕ και συμπεριλαμβάνεται στο βίντεο που προβλήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 20 χρόνια από την πλημμύρα που έπληξε την έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ και το Αρχείο του Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου