Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Το Ε.Κ.Α. καταγγέλει την Ισραηλινή επιθετικότητα


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ  Γ.Σ.Ε.Ε
Ελ. Βενιζέλου 13 ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ. 26410 22 325 
FAX: 26410 46515


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ του Ε.Κ.Α. καταγγέλλει στους εργαζόμενους  και τ΄ άλλα λαϊκά στρώματα της περιοχής  την προκλητική κλιμάκωση της επιθετικότητας  της Ισραηλινής  κυβέρνησης ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης.
Το κράτος δολοφόνος  του Ισραήλ  με την τελευταία  επίθεσή του  είχε σαν στόχο τον περιορισμό της πρόσβασης  στο τέμενος Αλ- Άκσα στην παλιά πόλη  της Ιερουσαλήμ  με πρόσχημα την επίκληση μέτρων ασφαλείας. Αποτέλεσμα  αυτής της επίθεσης ήταν  να υπάρξουν νέα θύματα Παλαιστινίων  από τα πυρά του Ισραηλινού στρατού.
Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν τη στήριξη  των ιμπεριαλιστικών  μηχανισμών  Ε.Ε.-  Η.Π.Α.- ΝΑΤΟ.
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καταγγέλλει  τις τεράστιες ευθύνες  που έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ  για την παραπέρα συνεργασία  της χώρας μας  με το Ισραήλ σ’ όλα τα επίπεδα  οικονομικό- πολιτικό- στρατιωτικό.
Η « δίκαιη ανάπτυξη» της κυβέρνησης Τσίπρα είναι βαμμένη με το αίμα των εργασιακών λαϊκών δικαιωμάτων, αλλά και των λαών θυμάτων του ιμπεριαλισμού.
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. και η εργατική τάξη  και ο λαός της περιοχής  εκφράζουν την αλληλεγγύη τους  και την υποστήριξή τους στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό.
Θα εντείνουμε την οργάνωση της πάλης μας  για να βάλουμε φραγμό στα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή μας.

Αγρίνιο 25 / 7 / 2017

1 σχόλιο: