Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Εξόρμηση στο στρατόπεδο «Σ/χης Καραχρήστος» στο Μεσολόγγι με τις θέσεις του ΚΚΕ για τη θητεία

Φωτό αρχείου

   Ανακοίνωση με τις θέσεις του ΚΚΕ σχετικά με τη θητεία των παιδιών του ελληνικού λαού στο Στρατό μοιράστηκε κατά την εξόρμηση της Κομματικής Οργάνωσης Μεσολογγίου του ΚΚΕ το Στρατόπεδο «Σ/χης Καραχρήστος» που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιούλη.
   Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΚΟ Μεσολογγίου του ΚΚΕ «υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και αποδοχή της ανακοίνωσης από τους νεοσύλλεκτους και παλιότερους φαντάρους του στρατοπέδου.
   Επίσης το κλιμάκιο του ΚΚΕ έγινε αποδέκτης παραπόνων για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατεύσιμοι στο συγκεκριμένο στρατόπεδο, σχετικά με το γεγονός ότι το φαγητό είναι κακής ποιότητας, οι ποινές είναι συνεχείς, στους θαλάμους, ειδικότερα των τελευταίων ορόφων, η θερμοκρασία είναι αφόρητη. Για κλιματισμό ούτε λόγος…Παρά τις προσπάθειες εκφοβισμού από αξιωματικούς, προκειμένου οι στρατιώτες να μη διεκδικούν τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στη θητεία τους, οι στρατιώτες θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για τη λύση των προβλημάτων τους.
   Η Κομματική Οργάνωση Μεσολογγίου θα συνεχίσει τις προσπάθειές της σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στρατευμένα νιάτα, διεκδικώντας τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου