Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Ομιλία του Θύμιου Γερολυμάτου στη Γουριά και περιοδεία στη Πεντάλοφο



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με θετικά αποτελέσματα, όσον αφορά το πλάνο υλοποίησης των στόχων που είχαν τεθεί, διεξήχθησαν τη Κυριακή 31 Μάρτη, τόσο η προγραμματισμένη ομιλία του Θύμιου Γερολυμάτου στη Γουριά, όσο και η μετάβαση και περιοδεία του ίδιου κι άλλων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην Πεντάλοφο. 



    Στο καφενείο Σκάνδαλου στη Γουριά ο Θύμιος Γερολυμάτος αναφέρθηκε επιγραμματικά στις βασικές διαφορές της Λ.Σ. με τους άλλους συνδυασμούς, τονίζοντας πως αυτοί κινούνται στην ίδια ρότα και αυστηρά μέσα στα πλαίσια της πολιτικής που καταστρέφει καθημερινά τη ζωή του λαού. 

    Το κύριο όμως βάρος της ομιλίας του επικεντρώθηκε στην παρουσίαση των αιτίων του γιατί σε μια τόσο πλούσια περιοχή σαν της κοιλάδας του Αχελώου (από τις πλουσιότερες της Ελλάδας) και με την τεράστια τεχνολογική πρόοδο της εποχής μας, ο κόσμος που ζει σε αυτή υποφέρει και δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις πλέον στοιχειώδεις ανάγκες του.
       Είπε πως η Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Ε. στόχευε και στοχεύει στη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια, μειώνει το εισόδημα, αυξάνει το κόστος παραγωγής ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ενισχύσεων κατευθύνεται στους μεγαλοαγρότες και τους αγροτοβιομήχανους.
       Αναφέρθηκε στις τραγικές ελλείψεις στην παιδεία και στην υγεία και στο πρόσφατο θανατηφόρο περιστατικό εξηντατριάχρονου αγρότη από την Κατούνα, λόγω του ότι το Κέντρο Υγείας ήταν κλειστό, λέγοντας πως όλα αυτά δεν είναι τυχαία, αλλά αποτελέσματα της πολιτικής της Κυβέρνησης που υλοποιεί χωρίς ενδοιασμούς την αντιδραστική πολιτική της Ε.Ε.




       Τέλος κάλεσε το λαό της περιοχής να στηρίξει τους υποψήφιους του ΚΚΕ και της Λ.Σ. παντού γιατί είναι το μόνο κόμμα που υποστηρίζει τα λαϊκά συμφέροντα, μπορεί να θέσει εμπόδια και τελικά να σταματήσει τη βάρβαρη πολιτική των θεσμών, των δανειστών, της πολιτικής της Ε.Ε. και των κομμάτων που τη στηρίζουν.
      Στη συνέχεια το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης περιόδευσε στην Πεντάλοφο όπου έγιναν επαφές και συσκέψεις που είχαν σαν αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη στήριξη κι ενίσχυση του ψηφοδελτίου.
                                                                    1-4-2019

                                               ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                               ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
                                             ΙΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

2 σχόλια:

  1. Καταγγελω το facebook ότι μου μπλοκαρει τις αναρτησεις του μπλογκ μου ΗΦΑΙΣΤΟΣ με τη δικαιολογια ότι
    Το μήνυμά σας δεν στάλθηκε, επειδή περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει αναφερθεί ως προσβλητικό από άλλους χρήστες του Facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορω να μαθω τελικα πως σας ξεμπλοκαρε το facebook ? εχω το ιδιο προβλημα με το blog μου

      Διαγραφή