Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Η Tαξική Συσπείρωση Εργαζομένων & Συνεργαζόμενοι για το ΕΓΚΛΗΜΑ που γίνεται στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ


Tαξική Συσπείρωση Εργαζομένων & Συνεργαζόμενοι
Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας


                                      Ιερή Πόλη Μεσολογγίου 22-1-2016
             

       Συνάδελφοι

  Η Tαξική Συσπείρωση Εργαζομένων & Συνεργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας σας καλεί σε οργανωμένο και διαρκή αγώνα ενάντια στο ΕΓΚΛΗΜΑ που γίνεται στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ .
  Ξεκινώντας από σήμερα, Παρασκευή 22 Γενάρη 2016, συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, στη κεντρική πλατεία Αγρινίου, στις 6.30 μ.μ. και στη πικετοφορία, από την πλατεία των Δικαστηρίων, στο Μεσολόγγι, την ίδια ώρα και δίνουμε μαχητική αποφασιστική απάντηση στους σχεδιασμούς συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, Ε.Ε., μεγάλου κεφαλαίου να βάλουν ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση. 

  Ζητάμε από το Δ.Σ. του συλλόγου μας να διοργανώσει γενικές συνελεύσεις σε Μεσολόγγι κι Αγρίνιο για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι (στα πλαίσια αυτά σας επισυνάπτουμε σχετικό συγκριτικό πίνακα με τις μειώσεις στις συντάξεις ανά κατηγορία και μισθολογικό κλιμάκιο) και να αποφασίσουν τη μαζική συμμετοχή τους στην πανελλαδική-πανεργατική Απεργία την Πέμπτη 4 Φλεβάρη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ την ίδια μέρα.
   Καλούμε τους συναδέλφους από τα πεντάμηνα, τη μαθητεία ΟΑΕΔ και την πρακτική άσκηση να ενταχτούν στον αγώνα, γιατί τα μέτρα, αν εφαρμοστούν, θίγουν όλους, παλιούς και νέους χωρίς εξαιρέσεις, αλλά ειδικά για τους νέους, με τις ελαστικές σχέσεις εργασίας και την ανεργία να κυριαρχούν, θα είναι καταστροφικά.

  Δε θα παραδώσουμε την ασφάλιση μας στα κοράκια των ασφαλιστικών εταιρειών και των μεγαλεμπόρων της υγείας!

  Η ασφάλιση είναι δικαίωμα! Κοινωνική ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική.

  ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
   ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου