Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

24ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για 24ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓ/ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 
& ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


24Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
& ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ 

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣΣε  συνθήκες γενικευμένης επίθεσης των δυνάμεων του κεφαλαίου , αλλά με όπλο την πλούσια πείρα των αγώνων , σε όλες τις πτυχές της ζωής των εργατών και των λαϊκών στρωμάτων , στις 22-23-24 Γενάρη 2016 πραγματοποιείται στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου το 24ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.
Συνέδριο εργατικό με σαφή ταξικό προσανατολισμό , που θα επαναβεβαιώσει τη συμβολή των οικοδόμων στον αγώνα για την απόκρουση της επίθεσης του κεφαλαίου , της Ε.Ε. , της κυβέρνησης , και θα τροφοδοτήσει  με τις αποφάσεις του τη δράση των σωματείων το επόμενο τρίχρονο.
Οικοδόμοι από όλη την Ελλάδα καταθέτουν τον προβληματισμό τους για τα συμπεράσματα της τρίχρονης δράσης της Ομοσπονδίας και του ταξικού κινήματος, τις προτάσεις τους για την καλύτερη οργάνωση της πάλης στο χώρο των κατασκευών.
Το συνέδριο θα απασχολήσει η τρέχουσα πολιτική κατάσταση, οι οικονομικές συνθήκες και τα προβλήματα στο χώρο των κατασκευών, τα αντεργατικά μέτρα και οι συνέπειές τους, τα ζητήματα της ανεργίας , του ασφαλιστικού , των εργασιακών σχέσεων.
Φιλοδοξία του Συνεδρίου είναι να συμβάλει με τις αποφάσεις του στο δυνάμωμα των σωματείων , στην κατεύθυνση της οργάνωσης των αγώνων σε αυτές τις συνθήκες  και με βάση τις αυξημένες απαιτήσεις της ταξικής πάλης σήμερα.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου