Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Θ. Παφίλης: Με το ΚΚΕ ενισχυμένο, κερδισμένος θα βγει ο λαός
Με το ΚΚΕ ενισχυμένο, κερδισμένος θα βγει ο λαός, επισήμανε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Αθήνας μιλώντας στην τηλεόραση του «ΑΝΤ1» το πρωί της Παρασκευής 18 Σεπτέμβρη 2015.
Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα, που τα έχουν δει όλα τον τελευταίο καιρό με όλες τις κυβερνήσεις και έχουν εισπράξει μία βάρβαρη πολιτική, πρέπει να πάνε στην κάλπη και να στηρίξουν το ΚΚΕ, κι ας μην συμφωνούν σε όλα μαζί του.
Πρόσθεσε ότι ανεξάρτητα από τους καυγάδες, οι προγραμματικές δηλώσεις της επόμενης κυβέρνησης είναι έτοιμες, είναι τα τρία μνημόνια που έχουν ψηφιστεί και ο λογαριασμός που έρχεται είναι βαρύς και αντιλαϊκός.
Χαρακτήρισε παραμύθια τους ισχυρισμούς για ισοδύναμα μέτρα, παράλληλα προγράμματα και επαναδιαπραγματεύσεις, τονίζοντας ότι στις διαπραγματεύσεις δεν γίνεται συζήτηση ούτε για μείωση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, ούτε για την αύξηση των συντάξεων, ούτε για την κατάργηση των 57 φοροαπαλλαγών των εφοπλιστών, αλλά για τα ακριβώς αντίθετα.
Στο πλαίσιο του αδιέξοδου και χρεοκοπημένου καπιταλιστικού συστήματος, μόνο χειρότερα μέτρα θα έρχονται, συνέχισε, γεγονός που επιβεβαιώνει το ΚΚΕ, όταν έλεγε -παρότι δέχθηκε μεγάλη επίθεση- πως στο πλαίσιο της ΕΕ όποια κυβέρνηση και αν βγει θα καταλήξει σε μνημόνια.
Αναφορικά με την ομολογία του Μιχαλολιάκου για την πολιτική ευθύνη της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Θ. Παφίλης κάλεσε το λαό και τη νεολαία να μην παγιδευτεί, αλλά να την καταδικάσει και να την τσακίσει, να ενισχύσει το ΚΚΕ ώστε να είναι αυτό τρίτη δύναμη και όχι η ναζιστική οργάνωση.


                                                                  902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου