Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

«Ενωση Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ»: Προβοκάτορες στο τετράγωνο!Οι άτιμες προβοκάτσιες που συνεχίζουν να συνδέουν τον υπογράφοντα με σάιτ τύπου «Νέα Σπορά» και με κείμενα τα οποία έχουν πάρει ήδη την απάντησή τους από τον «Ριζοσπάστη», συνεχίζονται.
Παρ' ότι από το περασμένο Σάββατο κατήγγειλα ως «προβοκάτορες» τους ιθύνοντες της ιστοσελίδας «Ενωση Οπαδών για την ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς» που διακινούν τις παραπάνω συκοφαντίες (σσ: οι ίδιοι αυτοσυστήνονται και ως «Ενωση Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ), οι «κύριοι» αυτοί επανήλθαν προσθέτοντας νέες βρωμιές, ισχυριζόμενοι μάλιστα - παρά την πεντακάθαρη διάψευσή μου - ότι τα προβοκατόρικά τους «δικαιώθηκαν»!
Βάζοντας τελεία (και παύλα) στη συνομιλία μου με αυτά τα ανώνυμα «κουκουλοειδή» έχω να πω τα εξής:
Οταν κάποιον τον αποκαλείς «προβοκάτορα» και εκείνος «ανοίγει ομπρέλα», «σκουπίζεται» και εξακολουθεί τις αθλιότητες, υποστηρίζοντας ότι «δικαιώθηκε» (!), τότε είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για «απλό» προβοκάτορα, αλλά για προβοκάτορα στο τετράγωνο!
Μήπως, τώρα, «κύριοι» της «Ενωσης Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ», συνεννοηθήκαμε;

Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Οι συντελεστές του συγκεκριμένου blog σαν σύγχρονοι Μανιαδάκηδες, είναι στην υπηρεσία της αλητείας και βρωμιάς του ΣΥΡΙΖΑ.
    Ως απόγονοι του Γκέμπελς συνεχίζουν τον προβοκατόρικο και χαφιέδικο σκοπό τους με τις ευλογίες και την καθοδήγηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ
    (προφανώς και με τις οδηγίες Λαλιώτη).
    Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του για τον ρόλο των οπορτουνιστών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή