Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ιερής Πόλης Μεσολογγίου καταγγέλει το Δήμαρχο και την οργανωτική επιτροπή για την μεγάλη προσβολή των Ηρώων της Εξόδου

 

      ΔΗΜΟΥ Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 

 


  Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την ανοχή που επέδειξαν οι διοργανωτές των εκδηλώσεων μνήμης για την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου αλλά και οι παριστάμενοι επίσημοι, (ιερωμένοι, στρατιωτικοί, πολιτικοί) και μη, το βράδυ της Παρασκευής στον κήπο των ηρώων απέναντι στον φασίστα καταδικασμένο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Μπαρμπαρούση, να παραστεί και να καταθέσει στεφάνι.
  Πρόκειται για το πρόσωπο που καλούσε από το βήμα της βουλής στις 15 Ιουνίου του 2018 το στρατό για πραξικόπημα… Αυτός ο "σπουδαίος Έλληνας" βεβήλωσε τους ήρωες που έπεσαν για την ελευθερία.
  Οι θαυμαστές του Χίτλερ, των δοσίλογων, των χουντικών, οι προπαγανδιστές του ρατσισμού και του φασισμού δεν έχουν καμιά θέση στην κοινωνική ζωή πόσο μάλλον να γίνονται αποδεκτοί ως τιμητές των αγώνων του λαού και των ηρωικών αγωνιστών.
  Καταγγέλλουμε το Δήμαρχο και την οργανωτική επιτροπή για αυτή τη μέγιστη προσβολή.
  Καλούμε τον λαό του Μεσολογγίου να μην δείξει καμία ανοχή σε τέτοιου είδους ενέργειες και με τον οργανωμένο του αγώνα να παλέψει να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά.


ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 12 /4/2023

ΒΑΝΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ Υποψήφια δήμαρχος

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ Δημοτικός σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου