Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Το ΚΚΕ παλεύει για αλλαγή συστήματος, όχι για αλλαγή νομίσματος



Δεν έχουμε χρόνο για νέες αυταπάτες.Ο λαός πρέπει να αντιδράσει τώρα, να διεκδικήσει, να παλέψει γιατί δεν μπορεί να ζει με αυτόν τον μεσαίωνα που έφεραν, τόνισε μεταξύ άλλων, ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ τουΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση του «Mega», το πρωί της Τετάρτης 19 Αυγούστου 2015.
Υπογράμμισε πως με το 3ο μνημόνιο έρχεται νέα φοροκαταιγίδα, σφάζονται οι συντάξεις, ισοπεδώνεται η κοινωνική ασφάλιση για αυτούς που δουλεύουν σήμερα ενώ για να βγει κάποιος στη σύνταξη πρέπει να δουλεύει 40 συνεχή έτη. «Ολα αυτά έχουν την υπογραφή όλων των κομμάτων, εκτός του ΚΚΕ» επεσήμανε ο Ν. Σοφιανός.
Κατήγγειλε την προσπάθεια που γίνεται να εγκλωβιστεί ο λαός σε ψευτοδιλήμματα ευρώ ή δραχμή για να του κρύψουν ότι το κύριο είναι η ΕΕ, το κεφάλαιο και η εξουσία του και πρόσθεσε πως το ΚΚΕ επιβεβαιώθηκε όταν προειδοποιούσε το λαό πως μέσα σε αυτό το πλαίσιο «δεν μπορεί να υπάρξει καλή αριστερή διαχείριση».
«Το ΚΚΕ παλεύει για αλλαγή συστήματος, όχι για αλλαγή νομίσματος» σημείωσε ο Ν. Σοφιανός επισημαίνοντας ότι «το πρότυπό μας δεν είναι η καπιταλιστική Ελλάδα της δραχμής». Πρόσθεσε ότι ο λαός πρέπει να βάλει μπροστά για την αλλαγή αυτού του συστήματος και την ανατροπή αυτής της οικονομίας προκειμένου να δει προκοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου