Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης





                               ΔΗΜΟΥ Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Η Λαϊκή Συσπείρωση ευχαριστεί όλους εκείνους και εκείνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ και συμπορεύτηκαν μαζί του, χαιρετίζει τους 1039 ψηφοφόρους που την εμπιστεύτηκαν για το δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου και τους 1800 για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 
Ιδιαίτερα απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό στα εκατοντάδες μέλη, οπαδούς και φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους συνεργαζόμενους, που έδωσαν με αυταπάρνηση τη μάχη μέσα σε ένα προεκλογικό κλίμα ιδιαίτερα δύσκολο με τα παζάρια, τα ρουσφέτια, τους εκβιασμούς να κυριαρχούν.
Η Λαϊκή Συσπείρωση πέτυχε ποσοστό 4,65% και 1 έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου. 

Στις περιφερειακές εκλογές, στα τμήματα του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου το ποσοστό της Λαϊκής Συσπείρωσης ήταν 8,5 %. 
Καλούμε όλες και όλους με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πείσμα να ριχτούν στη μάχη αυτήν τη βδομάδα σπίτι το σπίτι, χώρο δουλειάς και γειτονιά, για την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ και την άλλη Κυριακή στις ευρωεκλογές. 
Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους εργάτες, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και την προσεχή Κυριακή 25 Μάη ψηφίζοντας με ενιαίο κριτήριο και στις τρεις κάλπες. 
Ψηφίζουμε ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. 
Άκυρο και Λευκό στις κάλπες δημοτικών και περιφερειακών, η επιλογή του «μικρότερου κακού» είναι συνεύθυνη και συνένοχη στο κακό.
 Όλοι στον αγώνα! Να μη χαθεί ούτε ώρα μέχρι την Κυριακή! Πόρτα-πόρτα, γειτονιά-γειτονιά για δυνατό ΚΚΕ παντού, δύναμη κι ελπίδα του λαού!

                                              ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 21/5/2014

                    ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου