Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Έγγραφο απάντηση στους συκοφάντες του Πελετίδη και τους… τροβαδούρους τους

Ο "Ημεροδρόμος" αποκαλύπτει: Η αυτοψία της εταιρείας που είχε αναλάβει την ηχητική κάλυψη των συναυλιών στην "Αίγλη" επιβεβαιώνει τον Δήμο Πάτρας!

    Το στοιχείο που φέρνει στη δημοσιότητα ο «Ημεροδρόμος» αποδεικνύει ότι μια ακόμα προσπάθεια να ριχτεί λάσπη στο δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη πέφτει στο κενό και εκθέτει όσους έσπευσαν (από τον  υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα Νάσο Ηλιόπουλο μέχρι τον κύριο Αγγελάκα και λοιπούς παρατρεχάμενους) να αναπαράγουν τις αθλιότητες περί δήθεν «λογοκρισίας» του δήμου Πάτρας κατά του συγκροτήματος Rotting Christ
    Συγκεκριμένα: Ο «Ημεροδρόμος» παρουσιάζει το έγγραφο με το οποίο η εταιρεία που είχε αναλάβει την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης συνομολογεί, παραδέχεται και  – μετά από δικό της επιτόπιο έλεγχο – διαπιστώνει και η ίδια τα τεχνικά προβλήματα, για τα οποία νωρίτερα  είχαν ενημερώσει τους διοργανωτές οι υπηρεσίες του Δήμου. Προβλήματα που καθιστούσαν αδύνατη την διεξαγωγή της εκδήλωσης στο συγκεκριμένο χώρο πριν από την αποκατάστασή τους.   
    Ειδικότερα: Την Τετάρτη 13/3 ο Δήμος ενημερώνει την εταιρεία «Δίηχο» που είχε αναλάβει την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων τόσο του συγκροτήματος Rotting Christ  για την Παρασκευή 15/3, όσο και του Αγγελάκα για το Σάββατο 16/3, ότι στον χώρο «Αίγλη» έχει εντοπιστεί επικίνδυνο τεχνικό πρόβλημα που χρήζει αντιμετώπισης.
    Την ακριβώς επόμενη μέρα από την ενημέρωση του Δήμου, στις 14/3, η «Δίηχος» αποστέλλει με δική της πρωτοβουλία την εταιρεία «bailos Tεχνική Διαχείριση Ενέργειας» για αυτοψία του χώρου. Αυθημερόν η «bailos» ενημερώνει την «Δίηχος» τα κάτωθι:
«Μετά από αυτοψία που διενεργήθηκε στο χώρο από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στον κλιματισμό του χώρου που δημιουργεί με τη σειρά του πρόβλημα στην παροχή ρεύματος. Θα μεταβεί άμεσα ειδικό συνεργείο κλιματισμού και θα προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα όσο πιο γρήγορα γίνεται».

    Την ίδια μέρα (14/3 και ώρα 2.17’ μ.μ) η «Δίηχος», μετά την ηλεκτρονική αλληλογραφία της με την “bailos” (στις 1.39′ μμ – όπως δημοσιεύσαμε στην αρχική μας ανάρτηση)
    με νέο email που κοινοποιεί προς την Γενική Γραμματεία του Δήμου Πάτρας, μεταφέρει την ενημέρωση του τεχνικού κλιμακίου της ιδιωτικής εταιρείας που η ίδια είχε στείλει στο χώρο και επιβεβαιώνει το πρόβλημα για το οποίο έχει ήδη ενημερωθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου.
    Ιδού το email της «Δίηχος» προς τον Δήμο:
  Είναι φανερό, επομένως:
    α) Το πρόβλημα στο χώρο «Αίγλη» είναι υπαρκτό και διαπιστωμένο, όχι μόνο από τις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και από την ιδιωτική εταιρεία που απέστειλε η έχουσα αναλάβει την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων εταιρεία,
    β) όχι μόνο οι υπηρεσίες του Δήμου αλλά και το τεχνικό κλιμάκιο της ιδιωτικής εταιρείας – που την έχουν επιλέξει οι συνεργάτες των διοργανωτών – δεν μπορεί να δεσμευτεί ούτε για την αποκατάσταση του προβλήματος (σσ: «θα προσπαθήσουμε», αναφέρουν), ούτε για το χρόνο αποκατάστασής του (σσ: «όσο πιο γρήγορα γίνεται», είναι τα λόγια τους).
    Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι όλα σε σχέση με τα τεχνικά προβλήματα του χώρου έχουν γνωστοποιηθεί στους Rotting Christ (που σημειωτέον προ τριετίας ξεκίνησαν τις περιοδείες τους από την… Πάτρα του Πελετίδη), η εταιρεία GG Events δημοσιεύει για λογαριασμό τους ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί τον Πελετίδη για «μεσαιωνικές» πρακτικές, ότι τα έχει κάνει πλακάκια με την… Μητρόπολη Πατρών (ο Πελετίδης…) και ότι δεν τους έδωσε την αίθουσα για να κάνει το χατίρι στους παραθρησκευτικούς και τους φασίστες (ο Πελετίδης…) που δεν χωνεύουν τη μπάντα λόγω του «υβριστικού» ονόματός της κατά του Χριστού…
    Παρά το γεγονός ότι όλα σε σχέση με τα τεχνικά προβλήματα του χώρου  είναι γνωστά – και ήδη από το μεσημέρι της Πέμπτης 14/3 στις 1 και 39’ μμ πλήρως επιβεβαιωμένα – κατόπιν ακολουθούν και τα εξής:
  • Τέσσερις ώρες αργότερα, και συγκεκριμένα την Πέμπτη 14/3 στις 5 και 23’ μμ, εμφανίζεται από την… Αθήνα ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, να καταγγείλει τον Πελετίδη για… «λογοκρισία» προχωρώντας σε αδιανόητους συσχετισμούς με τους φασίστες που μπήκαν προχτές στο ΚΘΒΕ και σε συνειρμούς με την ναζιστική επίθεση στο «Χυτήριο» πριν από 7 χρόνια! «Θαυμάστε» την ανάρτηση του εκλεκτού του ΣΥΡΙΖΑ, του και μέχρι πριν λίγες βδομάδες ομοτράπεζου του Καμμένου στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο:    
  • Την επόμενη μέρα, στις 15/3, τα πάντα σε ετοιμότητα αντιΚΚΕδικα αντανακλαστικά του κυρίου Αγγελάκα τον οδηγούν σε μια ανάρτηση που ξεχειλίζει καλλιτεχνική… α(η)δεία. Ο εν λόγω κύριος (αγνοούσε άραγε την γνωμάτευση της ίδιας της εταιρείας που είχε αναλάβει την ηχητική κάλυψη και της δικής του εκδήλωσης;) μιλά για δήθεν τεχνικό πρόβλημα αφού το αναφέρει εντός εισαγωγικών («τεχνικό πρόβλημα» το γράφει), προσδιορίζει το χρόνο αποκατάστασης την Κυριακή (είναι και ηλεκτρολόγος ο μάστορας;), πουλάει το φύκι της συναδελφικότητας για επαναστατιλίκι (άμα δεν παίξουν αυτοί δεν παίζω ούτε εγώ – σώπα ωρέ Γιάννη). Το καλύτερο, δε, είναι ότι ο Αγγελάκας, αυτός που το έμεσμά του «Η Κatyusha του ΚΚΕ» είχε γίνει το αγαπημένο άσμα των φασισταράδων, ως πούρος προοδευτικός που είναι, επιτέθηκε στον Πελετίδη (σε αυτόν δηλαδή που σέρνουν στα δικαστήρια οι χρυσαυγίτες) αποκαλώντας τον δήμαρχο Πάτρας δήθεν «προοδευτικό» (πάλι σε εισαγωγικά η λέξη)…   

   

    Ωστόσο, παρά τις απαράδεκτες αυτές αιτιάσεις, για μια ακόμα φορά χτες, στη συνάντηση που είχε ο ίδιος ο Πελετίδης με την εταιρεία παραγωγής του συγκροτήματος Rotting Christ προκειμένου να εξεταστεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας, ξεκαθαρίστηκε – όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση του Δήμου – πως «ο δήμαρχος τους έκανε γνωστό ότι ο χώρος παραχωρείται σε όλους πλην της “Χρυσής Αυγής”. Όταν αποκατασταθεί η βλάβη και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για διεξαγωγή συναυλιών, εφόσον υπάρχει αίτημα ο χώρος θα δοθεί».

   Το συμπέρασμα είναι πρόδηλο και προκύπτει από το αποκαλυπτικό έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα ο «Ημεροδρόμος»:

    Οσοι μίλησαν για «λογοκρισία», όσοι μίλησαν για «δήθεν» τεχνικό πρόβλημα, όσοι είπαν ότι ο Δήμος «προσχηματικά» επικαλέστηκε πρόβλημα στο χώρο, όσοι είχαν το θράσος να αναφερθούν σε… κολεγιές του Πελετίδη με φασίστες και σκοταδιστές, όσοι έπαιξαν το παιχνίδι των τιποτένιων τρολ, όσοι σιγοντάρισαν από τάχα μου «προοδευτική» σκοπιά τους εκλεκτούς των χριστιανοταλιμπάν και των Αμβρόσιων ενόψει εκλογών, αυτοί θα πρέπει να εξηγήσουν:
    Υπάρχει ένα όριο ξεφτίλας κάτω από το οποίο δεν θα ήταν διατεθειμένοι να συρθούν  στην προσπάθεια να «τρουπώσουν» – άλλοι από μαυρίλα κι άλλοι από «αριστεριλίκι» κι από αντιΚΚΕδικο «επαναστατιλίκι» – σε αυτό το αξιοθρήνητο μέτωπο κατά του Πελετίδη;
    ΥΓ: Αν δεν έχει «δεύτερη» φωνή στη μπάντα του ο κύριος Αγγελάκας όταν παίζει την «Katyusha», ας δοκιμάσει τον Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ, θα του κράταγε το «ίσο» μια χαρά…     
Οι ανακοινώσεις του Δήμου Πάτρας
    Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας παραθέτουμε τις ανακοινώσεις που εξέδωσε ο Δήμος Πάτρας για το θέμα:
  • Στις 14/3: «Η συναυλία των Rotting Christ η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί στην «Αίγλη», δεν κατέστη δυνατόν, λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων: Σε σχέση με τα αναγραφόμενα σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης περί «λογοκρισίας» κ.λπ. ενημερώνουμε ότι η συναυλία των Rotting Christ η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου στην αίθουσα «Αίγλη», δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί, λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων. Αυτό γνωστοποιήθηκε  από τον Δήμο Πατρέων στην διοργανώτρια εταιρεία. Η Δημοτική Αρχή παραχώρησε και παραχωρεί δημοτικούς χώρους και διευκολύνει όλους τους φορείς, πολιτικούς, συνδικαλιστικούς, αθλητικούς κ.λπ., χωρίς διακρίσεις και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Δεν παραχωρούμε χώρους και δεν διευκολύνουμε με κανέναν τρόπο μόνο το ναζιστικό κόμμα της «Χρυσής Αυγής». Όσον αφορά τη συναυλία που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, η διοργανώτρια εταιρία, έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα και γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί. 
  • Στις 15/3: «ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ: Ο μέχρι πρότινος υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα κ. Ηλιόπουλος, με σημερινή του δήλωση, αναμασά την άθλια συκοφαντία περί δήθεν “λογοκρισίας”. Είναι θράσος και πρόκληση ο μέχρι πρότινος υπουργός μιας κυβέρνησης η οποία ετοιμάζει νομοθετική ρύθμιση ώστε να πέσουν στα μαλακά οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, που συγκυβέρνησε τέσσερα χρόνια με τους εθνικιστές του Καμμένου και που στελέχη της φωτογραφίζονταν με χρυσαυγίτες στο Καστελλόριζο, να επιχειρεί να ταυτίσει τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας με τους φασίστες. Μιλώντας για «λογοκρισία» παραποιεί την πραγματικότητα, αντιγράφοντας τον Γκέμπελς. Η Δημοτική Αρχή παραχώρησε και παραχωρεί δημοτικούς χώρους και διευκολύνει όλους τους φορείς, πολιτικούς, συνδικαλιστικούς, αθλητικούς κ.λπ., χωρίς διακρίσεις και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Δεν παραχωρούμε χώρους και δεν διευκολύνουμε με κανέναν τρόπο μόνο το ναζιστικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής». Ο πατραϊκός λαός και οι μαζικοί φορείς του, που με την κινητοποίησή τους και το πανελλαδικό κύμα συμπαράστασης συνέβαλαν στην αθώωση του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, που δικάστηκε γιατί δεν διευκόλυνε τη Χρυσή Αυγή, έχουν βγάλει συμπεράσματα και θα δώσουν την απάντησή τους στις εκλογές του Μαΐου».
Δήλωση του Νίκου Σοφιανού για την ανάρτηση του Ηλιόπουλου
    Για τις αθλιότητες του υποψήφιου δημάρχου Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το δήμο Πάτρας έκανε δήλωση ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
«Ο κ. Ηλιόπουλος, η λύση ανάγκης για το δήμο της Αθήνας που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση όσον αφορά την εκλογική μάχη στην Αθήνα, γι’ αυτό και επέλεξε να κάνει προεκλογικό αγώνα με αθλιότητες για το δήμο Πάτρας. Ο υφυπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας τώρα, και πριν περιφερειακός σύμβουλος με την κ. Δούρου, αντί να παρακολουθεί με ανησυχία την τροπολογία της κυβέρνησής του στον Ποινικό Κώδικα, που ρίχνει στα μαλακά την ηγεσία της εγκληματικής – ναζιστικής οργάνωσης της ΧΑ, κουνάει το δάχτυλο αναπαράγοντας ψέματα για υποτιθέμενη λογοκρισία του δήμου σε συναυλία ενός συγκροτήματος. Δεν προλάβαινε, υλοποιώντας τα μνημόνια που ψήφισε μαζί με τον Καμμένο και τους άλλους ακροδεξιούς υπουργούς, με τους οποίους βρισκόταν στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο, να μάθει ότι ο δήμος της Πάτρας είναι ο δήμος που απαγόρευσε οποιαδήποτε δραστηριότητα της ΧΑ στην πόλη, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να οδηγηθεί σε δίκη από τη ναζιστική – εγκληματική οργάνωση γι’ αυτήν του την επιλογή. Ο λαός της Αθήνας ας βγάλει τα συμπεράσματά του».
 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου