Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ» Με επιτυχία το αθλητικό camp στο Μεσολόγγι

               


  Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 26 Αυγούστου οι πλούσιες δραστηριότητες για το 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στο Μεσολόγγι.
   Οι δραστηριότητες περιελάμβαναν αθλητικό camp το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή 18 Αυγούστου με τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 και το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Αυγούστου.




   Την Κυριακή διεξήχθη η τελική φάση των δύο κατηγοριών και αμέσως μετά φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου ανάμεσα σε τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες και την ομάδα της ΚΝΕ. 



   Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην διεθνής διαιτητής Βασίλη Νικάκης.


   Την Τετάρτη 23 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων «Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά» με μεγάλη συμμετοχή. 


   Ενώ το διήμερο 24-25 Αυγούστου πλημμύρισαν από κόσμο τα γηπεδάκια του Αγίου Νεκταρίου όπου πραγματοποιήθηκαν τουρνουά Μπάσκετ, 


Πινγκ-Πονγκ, Σκακιού και τη δεύτερη μέρα υπήρχαν ταμπλό όπου μαθητές έκαναν γκράφιτι.


   Η δραστηριότητα κορυφώθηκε το Σάββατο 26 Αυγούστου στην κεντρική εκδήλωση στο θεατράκι στο λιμάνι. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίδειξη Τζούντο 


αλλά και συζήτηση με θέμα «Αθλητισμός και η πείρα από τη σοσιαλιστική οικοδόμηση», με τον Θοδωρή Λιάπη, υπεύθυνο του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.




   Ακολούθησε η βράβευση των συμμετεχόντων του αθλητικού camp σε κλίμα ενθουσιασμού και χειροκροτημάτων.



   

  Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους «RAZONES PL» (hip-hop), «BLUES BASH» - acoustic set και λαϊκό γλέντι με τους Ευθαλία Λώλου, Θανάση Στεργίου και Δημήτρη Φραγκούλη.



               

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετική συμμετοχική πρωτοβουλία με ιδιαίτερη αξία στους δίσεκτους καιρούς μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή