Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Το Ε.Κ.Α. για τη δίωξη Πελετίδη


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε
Ελ. Βενιζέλου 13 ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ. 26410 22 325 
FAX: 26410 46515

Αγρίνιο 8/ 2/ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Τo E.K.A. εκφράζει τη συμπαράστασή του στο Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη που παραπέμπεται σε δίκη στις 13 Φεβρουαρίου με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. 
   Ο Δήμαρχος δικάζεται γιατί, υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δε διευκόλυνε τη δράση της Χρυσής Αυγής. 
  Συγκεκριμένα το 2015, στις βουλευτικές εκλογές, δεν παραχώρησε χώρους στους δολοφόνους – ναζιστές της Χρυσής Αυγής για να προπαγανδίσουν τις φασιστικές τους αντιλήψεις και να στάξουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο. Είναι ευθύνη της κυβέρνησης να πάρει πίσω τη δίωξη της Χρυσής Αυγής κατά του δημάρχου της Πάτρας.
   Η δίωξη του δημάρχου της Πάτρας δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα της Πάτρας, αφορά όλους μας σ’ όλη τη χώρα. Είναι επικίνδυνη εξέλιξη. 
Είναι μεγάλη η ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την ανοχή και τη στάση που κρατούν απέναντι στο εγκληματικό – ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής που καθημερινά δείχνει το χαρακτήρα της με τη στάση της απέναντι σε μετανάστες- πρόσφυγες, στους εργαζόμενους. 
   Είναι τσιράκια του σάπιου και βάρβαρου εκμεταλλευτικού συστήματος. Πρέπει να καταδικάζονται και να απομονώνονται όπου εμφανίζονται, σε κάθε χώρο δουλειάς- μόρφωσης- τόπο κατοικίας, παντού.
    Είμαστε στο πλευρό του δημάρχου Κώστα Πελετίδη. 
   Καλούμε την εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα να δυναμώσουν συνολικά την πάλη τους ενάντια στην αντιλαϊκή- αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που διευκολύνει με τη στάση της το εγκληματικό ναζιστικό μόρφωμα να δρα ανενόχλητο. 
   Ο λαός μας πλήρωσε ακριβά το φασισμό κατά το παρελθόν.    Δε θα επιτρέψουμε να περάσουν τα σχέδιά τους.

                                                             Ε.Κ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου