Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Ντροπή για το Μεσολόγγι ο Σύλλογος Φονταμελιστών Ψευτομεσολογγιτών Αττικής





  Αν νομίζουν αυτοί που με συνεχείς ανακοινώσεις, μνημεία ρατσισμού, δικάζουν και καταδικάζουν ανθρώπους, που τους ονοματίζουν και στοχοποιούν σα λαθραίους, που τους χρεώνουν ακόμα και  τις σφαγές των Μεσολογγιτών κατά την Έξοδο ή  και στα Ορλωφικά, πως θα παραμένουν στο απυρόβλητο λόγω της δήθεν αγάπης τους για το Μεσολόγγι, είναι πολύ γελασμένοι.
    Αν νομίζουν πως θα σπέρνουν ανενόχλητα το ρατσιστικό δηλητήριο, αυτό που σκοτώνει ανθρώπους μόνο και μόνο γιατί είναι διαφορετικοί, τότε την έχουν άσχημα.
    Οι σάπιες ιδέες τους θα πεταχτούν στη θάλασσα, όπως πετάχτηκε στο Μπρίστολ της Αγγλίας το άγαλμα ενός ευεργέτη της πόλης, αλλά εμπόρου σκλάβων που είχε σκλαβώσει και μεταφέρει μέσα σε αμπάρια πλοίων από την Αφρική στην Αμερική 100.000 ανθρώπους που πολλοί απ' αυτούς πέθαναν στη διαδρομή. 
  Ας μάθουν λοιπόν πως στη Πόλη των Ελευθέρων Πολιορκημένων, όπου ενωμένοι πολέμησαν άνθρωποι κάθε ράτσας θρησκείας και χρώματος δεν χωράνε οι φασιστικές και ρατσιστικές τους αντιλήψεις και επιπλέον ότι δεν μας ενόχλησαν ουδόλως εμάς που ζούμε όλη τη ζωή μας εδώ, ούτε οι μετανάστες ούτε οι πρόσφυγες που έμειναν στο Θεοξένια ή όπου αλλού έρθουν και μείνουν.
   Όποιος αγαπάει το Μεσολόγγι τιμάει πραγματικά το "Κάθε ελεύθερος άνθρωπος είναι δημότης Μεσολογγίου" γιατί οι ελεύθεροι άνθρωποι όπου γης δεν παραμένουν αμπελοφιλοσοφώντας σε καναπέδες ή καφενεία αλλά αγωνίζονται και κυνηγιούνται για τις ιδέες τους αναγκαζόμενοι πολλές φορές να μεταναστεύουν και να ζητάνε πολιτικό άσυλο.
   Αυτή την απλή αλήθεια τη γνωρίζουν οι αρθρογράφοι  των φονταμεταλιστών του Συλλόγου Ψευτομεσολογγιτών Αττικής αλλά οι φασιστικές και ρατσιστικές τους καταβολές τους κάνει να την παραβλέπουν.
   Όσοι επικαλούνται με υπερηφάνεια για τόπο καταγωγής τους το Μεσολόγγι λόγω της μεγάλης του ιστορίας, καμιά σχέση δεν πρέπει να έχουν με τέτοιες αντιλήψεις. Δεν είναι τυχαίο πως στο εμετικό σώου δηθενιάς και ρατσισμού που έδωσε στη Πύλη πριν λίγο καιρό ο Δήμαρχος απουσίαζαν οι πραγματικοί Μεσολογγίτες και οι "αγωνιστές" αποτελούνταν από μεταφερόμενους ή κατοίκους με ολιγόχρονη μόνιμη διαμονή στην πόλη μας. Οι Μεσολογγίτες ήταν και είναι καλόκαρδοι, ανοιχτοί στους ξένους, φιλόξενοι, με λίγα λόγια "έξω καρδιά" και δεν ξεχωρίζουν τους ανθρώπους από το χρώμα του δέρματος ή τη θρησκεία.
 Κύριοι του Συλλόγου Φονταμελιστών Ψευτομεσολογγιτών Αττικής βάλτε το καλά στο νου σας, οι απόψεις σας είναι ντροπιαστικές για την Πόλη μας και είστε παντελώς ανάξιοι για να την εκπροσωπείτε οπουδήποτε.
                                             

                                                 ο Αληθινός
                                                   8-6-2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου