Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Η ΟΣΥΑΠΕ συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Ιονίων Νήσων





Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος
email: osyape@otenet.gr
www.osyape.gr
τηλ. προέδρου: 6932442294 –
τηλ. γραμματέα:6977432661
                                           
Αθήνα 2 /2 /2018                       
                                         Αριθμ. Πρωτ.:11


Χαιρετίζουμε τους αγώνες και τα αιτήματα των συναδέλφων  
της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
Να ανακληθεί τώρα η απόφαση της Περιφερειακής Αρχής


Κάθε μέρα κι άλλοι Σύλλογοι, κι άλλοι συνάδελφοι κατανοούν ότι πρέπει να μπει φραγμός στην αντεργατική, αντικοινωνική πολιτική, πρακτική και συμπεριφορά κυβέρνησης και Περιφερειακών Αρχών και εκφράζουν με ψηφίσματά τους και κινητοποιήσεις την απαίτησή τους αυτή.
Σήμερα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου τους οι συνάδελφοι της ΠΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης προχωρούν σε κατάληψη  του κτηρίου τους εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους της ΠΕ Ζακύνθου.
Με την απόφασή τους αυτή όχι μόνο αναδεικνύουν ότι θεωρούν και δικό τους πρόβλημα την αντεργατική απόφαση της Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων αλλά εκφράζουν και την αγανάκτησή τους  για τις απαράδεκτες «απαντήσεις» της Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων, που αντί να ανακαλέσει το «λάθος» της ρίχνει και ευθύνες στην συγκεκριμένη συναδέλφισσα και στα συνδικαλιστικά μας όργανα.
Δεν φτάνει που κάνει την «βρώμικη δουλειά, μας θέλει και σκυφτούς και υποταγμένους, να συναινούμε στις αποφάσεις της.
Στέλνουμε τον αγωνιστικό μας χαιρετισμό και στους συναδέλφους της ΠΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, όπως και στους συναδέλφους των Κυκλάδων, της Σάμου – Ικαρίας, της Αττικής κ.α., που κατανοούν ότι το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την συγεκριμένη συναδέλφισσα, δεν αφορά μόνο τα Ιόνια Νησιά.
Η κάλυψη των τεράστιων οργανικών κενών, η κάλυψη των σοβαρών υπηρεσιακών-κοινωνικών αναγκών μας αφορά όλους και δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, εδώ και τώρα.
Καλούμε :
Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων να ανακαλέσει αμέσως την απόφασή του  αυτή και να απαιτήσει την κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων της Περιφέρειας με μόνιμους διορισμούς υπαλλήλων.
Την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Υπουργό Εσωτερικών να καταργήσουν την συγκεκριμένη ρύθμιση, να άρουν την απαγόρευση των προσλήψεων και να προχωρήσουν σε μαζικές προσλήψεις.
Οι εργαζόμενοι των Περιφερειών όλης της χώρας συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των συναδέλφων της ΠΕ Ζακύνθου και δηλώνουμε την απαίτησή μας να ανακληθεί η απόφαση αυτή και να σταματήσει η λογική της ανάθεσης των λεγόμενων  «παράλληλων» καθηκόντων στους υπαλλήλους. Απαιτούμε εδώ και τώρα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου