Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ για την εκδήλωση στο επιμελητήριο

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
                          
                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την εκδήλωση που πραγματοποίησε το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Αιτ/νίας, την Πέμπτη 19-6-2014, στο επιμελητήριο Αιτ/νίας, στο Αγρίνιο, με θέμα "αξιολόγηση - διαθεσιμότητες και γενικότερες εξελίξεις στο δημοσιουπαλληλικό χώρο", κυκλοφόρησε σε διάφορα site ένα κείμενο- ανακοίνωση που υπογράφει ο Μέλιος Παντελής- μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου  - για την οποία έχουμε υποχρέωση να διευκρινήσουμε τα εξής:
1. Ο προγραμματισμός και η πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν αποκλειστική ευθύνη του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Αιτ/νίας και όχι "πρωτοβουλία κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ" όπως ψευδώς αναφέρει η ανακοίνωση.
2. Αποτελεί ανακρίβεια και αυθαιρεσία υψίστου βαθμού να χαρακτηρίζεται η εκδήλωση αυτή ως "βήμα συγκρότησης του ΜΕΤΑ"!!
Αυτές οι αντιλήψεις, όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά υπονομεύουν στην πράξη το θεσμικό ρόλο του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Αιτ/νίας ως συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί όλους τους Δ.Υ του νομού, στοχεύοντας πάντα στον καλύτερο συντονισμό και την οργάνωση της αντίστασης τους ενάντια στις βάρβαρες πολιτικές κυβέρνησης, Δ.Ν.Τ. και Ε.Ε. 
Στην κατεύθυνση αυτή, με τη βοήθεια πάντα των πρωτοβάθμιων σωματείων του νομού και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ θα εξακολουθήσει σταθερά να δραστηριοποιείται.

         ΓΙΑ ΤΟ Ν.Τ.  ΑΔΕΔΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    Γαλατάς Θανάσης                         Λιάπης Μίλτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου