Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσίαση των υποψηφίων που στηρίζει το ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία




        
                   Από τη συνέντευξη παρουσίασης των υποψηφίων

Τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας καθώς και τους επικεφαλής που θα στηρίξει στους Δήμους Αγρινίου, Μεσολογγίου και Ξηρομέρου παρουσίασε η Κομματική Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αγρινίου.
Στην συνέντευξη παρουσιάστηκαν οι θέσεις του ΚΚΕ, από το Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και επικεφαλής του περιφερειακού ψηφοδελτίου ο οποίος κάλεσε τον λαό να αναρωτηθεί αν από την αποδυνάμωση του ΚΚΕ στις διπλές εκλογές του 2012 κέρδισε το λαϊκό κίνημα. Υπογράμμισε ότι οι θέσεις του ΚΚΕ σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση, δικαιώθηκαν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν καλλιεργήσαμε ψευδαισθήσεις στο λαό, προειδοποιήσαμε έγκαιρα για τις βίαιες ανατροπές που έρχονταν».
Ζήτησε να απεγκλωβιστούν οι λαϊκές δυνάμεις από το νέο δίπολο που φτιάχνει, όπως ανέφερε, η αστική τάξη και κατέληξε λέγοντας πως «δεν μπορεί ο λαός να βρεθεί στον ίδιο δρόμο με τα αστικά ταξικά συμφέροντα».
Στη συνέχεια το λόγο πήρε και ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Μωραΐτης, ο οποίος τόνισε ότι δικαιώθηκαν οι θέσεις του ΚΚΕ πλήρως στα θέματα αγροτικής και γενικά πρωτογενούς παραγωγής.
Τέλος, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο Αγρίνιο Τ. Παπανικολάου τόνισε ότι τις επόμενες μέρες θα δοθεί συνέντευξη για τα θέματα του Αγρινίου, αλλά ο συνδυασμός δεν αρχίζει τώρα παρά είναι συνέχεια μιας συνεπούς πορείας που ζητά να μη σταματά ο πολίτης σε μια ψήφο κάθε τόσο, αλλά να είναι ενεργός συνεχώς μέσα από τη συσπείρωση δυνάμεων στο ΠΑΜΕ και την κοινωνική συμμαχία των άλλων στρωμάτων της πόλης και του χωριού.
Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στους δήμους του Νομού Αιτωλοακαρνανίας είναι:

Περιφερειάρχης:

Καραθανασόπουλος Νίκος, οικονομολόγος, βουλευτής, εκπρόσωπος του ΔΣ της ΕΝΠΕ, περιφερειακός σύμβουλος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Αντιπεριφερειάρχης

Κοτοπούλης Σπύρος, αγρότης, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ (Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση) και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγρ. Συλλόγων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Για το Δήμο Αγρινίου

Παπανικολάου Τίμος, εφοριακός, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αγρινίου.

Για το Δήμο Μεσολογγίου

Μαργαρίτης Θεόδωρος, καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου, συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ στο ΔΣ της Α' ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Για το Δήμο Ξηρομέρου

Βότσης Μάκης, μικροεπαγγελματίας, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου.


                                     902. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου