Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Άθλια επίθεση του Λάκη Λαζόπουλου στο Κ.Κ.Ε.


Γράφει ο Red Star.


Άθλια και στοχευμένη επίθεση στο Κ.Κ.Ε.






Μια καλά σχεδιασμένη επίθεση του Λάκη Λαζόπουλου κατά του Κ.Κ.Ε. προκαλεί τη νοημοσύνη όλων μας.
Στη σημερινή εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο Λάκης Λαζόπουλος μετέφερε την γνωστή δήλωση της Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. Αλέκας Παπαρήγα στην βουλή, ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α εξυπηρετεί κομμάτι επιχειρηματικών συμφερόντων το λεγόμενο λόμπι της δραχμής. 
Και συνέχισε λέγοντας ουσιαστικά ότι μένει έκπληκτος που το Κ.Κ.Ε. που θέλει να βγούμε από την Ευρωπαική Ένωση και δεν φοβάται την δραχμή, επιτέθηκε στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α !
Ο κύριος Λαζόπουλος έκοψε και έραψε στα μέτρα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ,τις δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα.
Να θυμηθούμε όμως τι είχε συγκεκριμένα και ολοκληρωμένα δηλώσει η Αλέκα Παπαρήγα στην βουλή.Υπάρχει δυνατότητα δημοσιονομικής ευελιξίας στα πλαίσια της ΕΕ; Εδώ τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας ένα τμήμα επιχειρηματιών στην Ελλάδα, αυτό που λέγεται "λόμπι της δραχμής", αλλά κι ένα τμήμα κρατών της ΕΕ, εκεί είναι η διαμάχη, διαβλέπει ορισμένα πράγματα. Και δεν είναι τυχαίος όλος αυτός ο εξωραϊσμός της πολιτικής Ομπάμα. Βέβαια, άμα βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, τότε θα μπορεί να κόψει χρήμα. Δεν μπορεί να το κάνει τώρα. Αυτή θα είναι η ανάκαμψη. Θα κόψει μπόλικο χρήμα.
Ποιοι θα οργανώσουν, ποιοι θα έχουν την ευθύνη των επενδύσεων; Τα μονοπώλια, οι μεγάλοι επιχειρηματίες, αυτοί που θα ρισκάρουν να έρθουν και να επενδύσουν σ' αυτές τις συνθήκες. Τότε πραγματικά με τη δραχμή ο τουρισμός θα λάμψει, οι μεγαλοξενοδόχοι θα μαζεύουν κέρδη μέχρι εκεί που δεν παίρνει, γιατί ο τουρισμός θα είναι φτηνός. Αν εννοούμε λοιπόν αυτή την ανάκαμψη, υπάρχουν τμήματα του κεφαλαίου που τα συμφέρει. Ενδεχομένως ο κλάδος των κατασκευών, τσιμεντάδες, τους συμφέρει. Υπάρχουν κλάδοι σήμερα που τους συμφέρει η επιστροφή στη δραχμή.
Ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι θα ταυτιστούν με ένα τμήμα του κεφαλαίου εναντίον του άλλου; Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε προεκλογικά 45% στη φορολογία του κεφαλαίου. Καταρχήν, άμα το κάνετε αυτό σε συνθήκες απελευθέρωσης της αγοράς, θα φύγουν οι επιχειρηματίες. Εμείς προτείνουμε κοινωνικοποίηση. Να τους πάρετε την ιδιοκτησία. Αμα περιμένετε να δεχτούν τη φορολογία, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι... Κορόιδα είναι; Θα πάνε έξω. 

Κουβέντα ο κύριος Λάκης Λαζόπουλος για το ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν μιλάει καν για σοσιαλισμό.Δεν στρέφεται καν κατά του κεφαλαίου στο σύνολο του ,αλλά καλεί τον λαό να ταυτιστεί με ένα μέρος του.
Είναι χαζός ο Λαζόπουλος ; Όχι βέβαια. Κάνει τον χαζό για να παραπλανήσει το κόσμο που ξαναγυρνά στο Κ.Κ.Ε. μετά την χαριστική ψήφο που έδωσε κομμάτι του υπέρ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ σε συνθήκες ακραίας πόλωσης.
Ο Λαζόπουλος προχώρησε ακόμα περισσότερο αποδεικνύοντας πως μόνο τυχαίο και αθώο δεν ήταν το σχόλιο του.
Κατηγόρησε το Κ.Κ.Ε. ότι δήθεν προτιμά την τρικομματική κυβέρνηση από μια κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α γιατί αν κυβερνήσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ...το Κ.Κ.Ε. θα διαλυθεί ! Δηλαδή ότι το Κ.Κ.Ε. νοιάζεται για το "μαγαζάκι" του και όχι για τον λαό.
Ό,τι κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο κομματικά στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κατά του Κ.Κ.Ε τα έκανε copy paste ο Λαζόπουλος για να τα μεταφέρει στην εκπομπή του που έχει τεράστια ακροαματικότητα.
Μια απροκάλυπτη και χυδαία προπαγάνδα υπέρ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α,που συνοδεύτηκε λίγο αργότερα με πλάνα από τις μεγάλες κινητοποιήσεις του κόσμου χωρίς την τσίπα να πει ούτε μια κουβέντα για το Π.Α.ΜΕ. (Ενώ έδειχνε κυρίως εικόνες από τη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ.).
Για ξεκάρφωμα , μετέδωσε και την ατάκα της βουλευτίνας του Κ.Κ.Ε. Ελένης Γερασιμίδου, επιβραβεύοντας της.


Το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ κύριε Λάκη Λαζόπουλε να μην το ξαναπιάσεις στο στόμα σου με το τρόπο που το έκανες.
Δεν είναι σάτιρα να υποστηρίζεις ότι ένα κόμμα με 95 χρόνια αγώνες , είναι "μαγαζάκι" 
που νοιάζεται μόνο για την ύπαρξη του. Είναι προπαγάνδα υπέρ του νέου ΠΑ.ΣΟ.Κ , του ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ που με πάθος υποστηρίζεις τον τελευταίο καιρό.


      αναδημοσίευση απο ΚΚE4ever

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου