Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Εργατικά Κέντρα, συνδικάτα και Ομοσπονδίες της Δυτικής Ελλάδας, οργανώνουν αγωνιστική υποδοχή του πρωθυπουργού, στις 22 Γενάρη, στην Πάτρα


ΚΑΛΕΣΜΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση οργανώνει νέα αναπτυξιακή φιέστα στη Δυτική Ελλάδα αυτή τη φορά, στις 20-22 Γενάρη 2018 στην Πάτρα. Όπως έχει ανακοινωθεί, επικεφαλής μεγάλου κυβερνητικού κλιμακίου θα είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 
Η κυβέρνηση οργανώνει τα αναπτυξιακά περιφερειακά συνέδρια προτάσσοντας προτεραιότητες για την ανάπτυξη που εξυπηρετεί την κερδοφορία του κεφαλαίου πάνω στα αποκαϊδια των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων. Με τη γνωστή, ψεύτικη και παραπλανητική προπαγάνδα «βγαίνουμε από τα μνημόνια και την επιτροπεία», «μπαίνουμε στην κανονικότητα» έρχεται η δίκαιη ανάπτυξη που όλοι θα επωφεληθούν.
Προσπαθεί να εγκλωβίσει τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, να στρατευτούν και να δείξουν ανοχή στους στόχους της πολιτικής που εξυπηρετεί την κερδοφορία του κεφαλαίου. 
Την ίδια περίοδο προχωρά στην ψήφιση των 85 προαπαιτούμενων της 3ης αξιολόγησης, χτυπώντας τη μεγαλύτερη κατάκτηση των εργαζομένων, το δικαίωμα στην απεργία, την ψήφιση μέτρων ποινικοποίησης και καταστολής των αγώνων του λαϊκού κινήματος. Παράλληλα διατηρεί ανέπαφα τα αμέτρητα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα που έχουν ψηφίσει στα προηγούμενα μνημόνια και κάνουν τη ζωή της εργατικής τάξης κόλαση.
Μπροστά σε αυτή την κατάσταση που διαμορφώνει η πολιτική τους, δεν μπορεί να υπάρχει ανοχή και αναμονή. Παίρνουμε την πρωτοβουλία για οργάνωση μεγάλου συλλαλητηρίου αγωνιστικής υποδοχής του κυβερνητικού κλιμακίου και του πρωθυπουργού τη Δευτέρα 22 Γενάρη.
Για την καλύτερη οργάνωση του συλλαλητηρίου καλούμε σε σύσκεψη όλους τους φορείς του λαϊκού κινήματος στους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Γενάρη και ώρα 6:30 μμ στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΗΛΕΙΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΗΛΕΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου