Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

H εκδήλωση της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στο πεδίο βολής Αγριλιάς Μεσολογγίου



Πραγματοποιήθηκε χτες η εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους εκτελεσμένους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στο πεδίο βολής της Αγριλιάς στο Μεσολόγγι.
Στην ομιλία του ο Κώστας Γκοργκόλης μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Μεσολογγίου της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ τόνισε μεταξύ άλλων:
"Πρέπει σήμερα να γίνουμε συνεχιστές της ιστορίας, παλεύοντας για κοινωνική ισότητα , για μια κοινωνία δίκαιη που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ανθρώπων της δουλειάς και του μόχθου, για το σταμάτημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.......

                            

Εμείς που ανήκουμε στις νεότερες γενεές είμαστε υποχρεωμένοι να αποτήσουμε φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στην Αγριλιά Μεσολογγίου".
Στεφάνια κατέθεσαν, η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτ/νίας του ΚΚΕ, η ΚΝΕ, παραρτήματα της Εθν. Αντίστασης, αλλά και συγγενείς απόγονοι των εκτελεσμένων.
Το παράρτημα Μεσολογγίου φίλων κι απογόνων των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας κάλεσε όσους γνωρίζουν οτιδήποτε που έχει σχέση με τις εκτελέσεις, να το καταθέσουν στο τηλέφωνο 6972929122 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ntinos68galanis@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου