Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ




Όλοι την
Πέμπτη 10 Φλεβάρη στις 8 το πρωί,
μπροστά στα ταμεία του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στις 10 Φλεβάρη στο νοσοκομείο να οργανωθούν μαζί με τα άλλα σωματεία της εργατικής τάξης και τους μαζικούς λαϊκούς φορείς της περιοχής μας. Να ενωθούν με το ΠΑΜΕ στις καταλήψεις στα εξωτερικά ιατρεία, και να οργανώσουν κάθε μορφής παρέμβαση, για να αποσυρθεί το αντιλαϊκό νομοσχέδιο. Να καταργηθούν οι πληρωμές των ασθενών, το χαράτσι των 5€ στα εξωτερικά ιατρεία, οι εισφορές στο κλάδο υγείας. Να χρηματοδοτηθεί πλήρως το δημόσιο σύστημα υγείας πρόνοιας από το κρατικό προϋπολογισμό και την εργοδοσία. Να καταργηθεί η επιχειρηματική δράση.

Δημόσια και Δωρεάν Κέντρα Υγείας με πλήρη στελέχωση από μόνιμους και αποκλειστικής απασχόλησης γιατρούς και εργαζόμενους άλλων ειδικοτήτων, με επαρκή και πλήρη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και την εργοδοσία.

Να στελεχωθούν και να εξοπλιστούν πλήρως τα πολυιατρεία του ΙΚΑ και να ενταχθούν μαζί με το προσωπικό και την περιουσία τους στα δημόσια Κέντρα Υγείας.

Ολοι οι αυτοαπασχολούμενοι γιατροί να ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα Υγείας με μόνιμη και αποκλειστική απασχόληση, με καλούς μισθούς και πλήρη δικαιώματα.

Να μονιμοποιηθούν όλοι οι γιατροί που εργάζονται με ευέλικτες σχέσεις εργασίας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις και να είναι μόνιμοι και αποκλειστικής απασχόλησης.

Αγώνας για αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας.
Καμία κατάργηση στα πλαίσια συγχωνεύσεων νοσοκομειακών μονάδων.
Κατάργηση του ΦΠΑ στα φάρμακα και σε υγειονομικό υλικό.
Αγώνας για αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου