Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. (1)

«Ους ο ΠΑΣΟΚικός γκεμπελισμός συνέζευξε... »

Η προβοκάτσια εξ ιδιοσυγκρασίας βρίσκεται πάντα σε ένα αδιάκοπο φλερτ με τη γελοιότητα. Χτες, όμως, τα «Νέα» τα κατάφεραν και έκαναν ένα βήμα παραπέρα: Μετέτρεψαν το φλερτ σε «εις γάμου κοινωνίαν».
Στο πλαίσιο αυτής της θλιβερής τελετής, που ετελέσθη με όλους τους κανόνες της αρχής «ους ο ΠΑΣΟΚικός γκεμπελισμός συνέζευξε, η σοβαρότητα μη χωριζέτω»,ένα ήταν το «παρανυφάκι» που ξεχώριζε:
Ο ισχυρισμός των «Νέων» ότι η απόδειξη των «ανίερων συμμαχιών» του ΚΚΕ με τη ΝΔ βρίσκεται στην... Ικαρία!
«Ανίερες συμμαχίες στην Ικαρία του 2010» (!), μεταξύ του ΚΚΕ και της ΝΔ, ανακάλυψαν τα «Νέα» στο χτεσινό τους πρωτοσέλιδο!
***
Σκεφτείτε το:
Η Ικαρία είναι ο δήμος της χώρας όπου ήδη από τις 31 του Αυγούστου, τρεις μήνες πριν από τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ μαζί με τη ΝΔ και τους ΛΑ.Ο.Σκαι ΣΥΝ ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν κοινό υποψήφιο εναντίον του υποψηφίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ!
*
Η Ικαρία είναι ο δήμος που μεθαύριο, στο β' γύρο, συγκρούονται από τη μια μεριά ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με υποψήφιο τον Στέλιο Σταμούλο, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, και από την άλλη ο συνδυασμός του Χρ. Σταυρινάδη, που στηρίζεται από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., ΣΥΝ!
*
Κι όμως! Την Ικαρία, εκεί δηλαδή όπου η συνεργασία, η συμμαχία, η σύμπραξη του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ «βγάζει μάτι»,αυτήν, την Ικαρία βρήκαν (ελλείψει άλλων «αποδείξεων») να φέρουν ως «παράδειγμα» τα «Νέα» για να «στηρίξουν» το ψέμα τους!
*
Σκεφτείτε το:
Πήραν την Ικαρία, με τη δεδομένη, τη δηλωμένη, 
την πάγκοινη, την πανθομολογούμενη συμμαχία 
του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ (και τους ΛΑ.Ο.Σ., ΣΥΝ),
για να πουλήσουν στους αναγνώστες τους τον γκεμπελισμό περί υποτιθέμενης «συμμαχίας» του ΚΚΕ... με τη ΝΔ!
*
Εδώ πια, μετά από έναν τόσο εξόφθαλμο αναποδογύρισμα της πραγματικότητας, το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί με ασφάλεια είναι τούτο:
Εκτός από τη βλακεία, εξίσου ανίκητη αποδεικνύεται 
η τάση των χαλκείων για τη διαστροφή της αλήθειας.

                            Νίκος Μπογιόπουλος  (Ριζοσπάστης)                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου