Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Για την επίθεση στους συνταξιούχους

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ  Γ.Σ.Ε.Ε
Ελ. Βενιζέλου 13 ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ. 26410 22 325 FAX: 26410 46515

Αγρίνιο 4 /  10 /2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής την απαράδεκτη επίθεση των ΜΑΤ με γκλομπς και  χημικά στους συνταξιούχους που αγωνίζονται για τη ζωή τους  ενάντια στις μειώσεις των συντάξεών τους, απαιτώντας να πάρουν πίσω  τον ιδρώτα που τους κλέβουν όλα αυτά τα χρόνια για να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια .
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ , άξια συνεχιστής των προηγούμενων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ. , με την ίδια τακτική , επιτίθεται στους απόμαχους της δουλειάς  όχι όμως και του αγώνα.
Όταν δε φτάνουν η κοροϊδία  και η εξαπάτηση, όταν δεν αρκεί η μετατροπή του άσπρου σε μαύρο, το βάφτισμα των περικοπών σε αύξηση, τότε χρησιμοποιούν τη βία.
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί τους εργαζόμενους , τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία της περιοχής  να συσπειρωθούν στα ταξικά σωματεία , να δυναμώσουν τους αγώνες τους στους χώρους δουλειάς, οργανώνοντας την πάλη τους  ενάντια στο σύνολο της αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής  που σχεδιάζουν από κοινού κυβέρνηση- κουαρτέτο – μονοπώλια  με τη στήριξη των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.
Αν νομίζουν  ότι με τη βία θα μας φοβίσουν  είναι πολύ γελασμένοι.
Ισχυροποιώντας τη συμμαχία με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια.
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου