Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Δόξα Λευκάδας - ΠΑΟΚ 84-78






   Έκπληξη με το... καλημέρα της νέας χρονιάς στην Basket League, με τη νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας να νικάει τον ΠΑΟΚ με σκορ 84-78, επικρατώντας κατά κράτος της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου.
   Ο γιος του προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», Χάρης Μαρκόπουλος, αιφνιδίασε τους Θεσσαλονικείς, με τους Επτανήσιους να μη χάνουν το προβάδισμα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και να προηγούνται ακόμη και με +13!
   Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τη Δόξα Λευκάδας ήταν οι δυο Αμερικανοί της, Ουέλς και Σκοτ, με τον πρώτο να πετυχαίνει 25 πόντους, μαζεύοντας και 7 ριμπάουντ, και τον Σκοτ να προσθέτει άλλους 16 πόντους, με 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ.
   Οι μόνοι που διασώθηκαν από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν οι Απόλλωνας Τσόχλας (19π.) και Ντάριλ Μπράιαντ(13π.), με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη να μη συνεχίζει και στο δεύτερο ημίχρονο την εξαιρετική του εμφάνιση στο πρώτο μέρος του αγώνα.
   ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Μπήκε φουριόζα στο ντεμπούτο της στην Α1 κατηγορία και με τον ενθουσιασμό, σε συνδυασμό με το καλό περιφερειακό σουτ (11/17 τρ.), η Δόξα Λευκάδας δεν άφησε κανένα περιθώριο στονΠΑΟΚ.
   ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Οι Αμερικανοί Σκοτ, Ουέλς και Ρόμπινσον ήταν εξαιρετικοί στο ντεμπούτο τους με τη Δόξα, σκοράροντας συνολικά 52 από τους 84 πόντους της ομάδας τους.
   ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ αγωνίστηκε για 18:30 λεπτά στο παρκέ, μένοντας άποντος (!), με 0/3 προσπάθειες, και γενικά ήταν σαν να μην υπήρχε στο κλειστό της Λευκάδας για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.
   ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Το φοβερό τρίποντο-μαχαιριά του Τσαλδάρη, που... σκότωσε τον ΠΑΟΚ στα 30'' (μετέτρεψε το 78-78 σε 81-78), και ενώ οι «ασπρόμαυροι» είχαν παίξει εξαιρετική άμυνα. Στην αμέσως επόμενη φάση οΠΑΟΚ έκανε και λάθος στην επαναφορά και κάπου εκεί τελείωσαν όλα!
   ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Η Δόξα Λευκάδας σχεδόν τίποτα, αλλά αν θα έπρεπε να πετάξει κάτι, αυτό θα ήταν τα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσε (24), ενώ ο ΠΑΟΚ τα πετάει σχεδόν όλα. Τα τρίποντα (μόλις 4/14) και τα πολλά λάθη (17) είναι πάντως σε πρώτο πλάνο για το Σούλη Μαρκόπουλο.

Τα δεκάλεπτα: 30-21, 45,38, 62-56, 84-78




capture1_9.jpg



                         αναδημοσίευση από gazzetta. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου