Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Το Νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Αιτ/νίας καλεί σε δυναμική συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου



ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

adedyait@gmail.com



Αγωνιστικό κάλεσμα του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Αιτ/νίας


    Οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι δηλαδή όσοι αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας συνεχίζουν να στενάζουν κάτω από το βάρος των σκληρών μέτρων λιτότητας που συνεχίζονται για έβδομη χρονιά. Και με τα νέα μέτρα των 3,6 δισεκατομμυρίων που έρχονται να προστεθούν πάνω στους ήδη επιβαρυμένους ώμους τους η κατάσταση γίνεται πλέον απελπιστική.

Απέναντι σ’ αυτή την κοινωνική βαρβαρότητα που βιώνουμε καθημερινά δεν υπάρχει άλλη αντίδραση παρά ο ενωτικός, αποφασιστικός και ανυποχώρητος αγώνας όλων μας.

Είναι πλέον αγώνας επιβίωσης για να διασφαλίσουμε στοιχειώδη και αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα για όλους τους κατοίκους της χώρας μας, από όπου κι αν προέρχονται, όπως είναι το δικαίωμα στη στέγη, την ενέργεια, το νερό, την υγεία, την παιδεία και όλα τα κοινωνικά αγαθά και φυσικά είναι ο αγώνας για την οριστική απαλλαγή από την κοινωνική βαρβαρότητα και από αυτούς που μας την επιβάλλουν δηλαδή την κυβέρνηση μαζί με όλο το μνημονιακό πολιτικό μπλοκ, την Ε.Ε. και το κεφάλαιο.

Σε έναν τέτοιο ενωτικό αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε δυναμικά στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου την Τρίτη 21 Φλεβάρη στις 7.30 μμ στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου.

Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Αιτ/νίας καλεί επίσης όλα τα συνδικάτα εργαζομένων του δημόσιου τομέα να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις συμμετοχής και στήριξης στο συλλαλητήριο.


Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιώργος  Καραμητσόπουλος            Μίλτος Λιάπης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου