Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ 33η ημέρα


Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012



                    NHNEMIA ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ; 
           ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ;

              (33η ημέρα απεργιακού αγώνα)




ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ Η Ε.Ε. ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΕΕΠ

Το ζήτημα της κατάστασης στην Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον και το κλείσιμο του εργοστασίου στην Θεσσαλονίκη, θα εξετάσει αύριο το πρωί σε συνεδρίασή της η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΕΕΠ.


ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ


Αύριο στις 14.30 μ.μ. λήγει το τελεσίγραφο της Κόκα Κόλα προς τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης να πάρουν την αποζημίωση και να φύγουν, ειδάλλως θα απολυθούν. Την επίσημη ανακοίνωση της Κόκα Κόλα 3 Ε υπογράφει η Βίκη Μπουζούκη HR της πολυεθνικής στην Ελλάδα.


Ασύρματος πανικός στην Αράχωβα
Διευθυντής της Κόκα Κόλα διαδικτυακός στόχος



Τα δημοσιεύματα στο ιστολόγιο:
coca-cola-campaign.blogspot.com έγιναν αφορμή να ξεσπάσει πανικός στη μικρή κοινωνία του Διστόμου και των πέριξ μετά από παραπομπή του τοπικού ιστολογίου «Τσοπάνος της Αράχωβας». Από τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο είναι εμφανές ότι ο Στάθης Γιαννέλος προσπάθησε εναγωνίως να αποσυνδέσει την παραίτησή του από το κλείσιμο του εργοστασίου της Κόκα Κόλα Πάτρας και Θεσσαλονίκης με την παραίτησή του. 
Οι συντάκτες του κειμένου συνέδεσαν την παραίτηση 
του Στάθη Γιαννέλου, με την δημοσιοποίηση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του δήμου Διστόμου και την παραίνεση προς τους αναγνώστες να την βομβαρδίσουν και να ενημερώσουν τους πολίτες της περιοχής για τις επαγγελματικές επιδόσεις του Στάθη Γιαννέλου, προέδρου του δημοτικού τους συμβουλίου, στο κλείσιμο της Κόκα Κόλα στις δύο μεγαλουπόλεις της Ελλάδας.
Χωρίς να θέλουμε να υπεισέλθουμε στην διαδικτυακή διαμάχη των δύο πλευρών, παρά τη συμπάθειά μας 

στην προσπάθεια που κάνουν διάφοροι να ενισχύσουν τη θέση των απεργών, σημειώνουμε απλώς ότι η παραίτηση του Στάθη Γιαννέλου ακολούθησε μια ημέρα μετά την ανάρτηση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του δήμου Διστόμου και την προτροπή των διαδικτυακών ακτιβιστών για καταιγισμό μηνυμάτων διαμαρτυρίας. Την επόμενη ημέρα, μάλιστα τις απογευματινές ώρες, ανακοίνωσε ο διευθυντής της Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Διστόμου Στάθης Γιαννέλος, την παραίτησή του από το αξίωμα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου μέσω Διαδικτύου!

                                         Αναδημοσίευση  από Chronico Coca Cola

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου