Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Πρωτιά» για τις ταξικές δυνάμεις στις εκλογές!


               


     «Πρωτιά» κατέγραψε το ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης» (ΕΑΚ) η οποία συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ, στις εκλογές του Συλλόγου Υπαλλήλων στην Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη ΔΣ και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία.
    Συγκεκριμένα το ψηφοδέλτιο της ΕΑΚ έλαβε 348 ψήφους και 9 έδρες ενώ για αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία έλαβε 364 ψήφους εκλέγοντας 17.
    Η «Aγωνιστική Συνεργασία» (ΠΑΣΚΕ) έλαβε 271 ψήφους και 7 έδρες ενώ εκλέγει 13 αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία παίρνοντας 267 ψήφους. Η παράταξη «Συμφωνία» έλαβε 157 ψήφους και 4 έδρες και εκλέγει 7αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία με 151 ψήφους.
    Η «Αριστερή Συνεργασία» (ΣΥΡΙΖΑ) πήρε 99 ψήφους και 3 έδρες και εξέλεξε 5 αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία λαμβάνοντας 95 ψήφους.
    Η «Αγωνιστική Παρέμβαση» έλαβε 44 ψήφους και 1 έδρα.
    Σε ανακοίνωσή τους οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην Περιφέρεια Αττικής τονίζουν ότι οι εργαζόμενοι έστειλαν μήνυμα σε κυβέρνηση και Περιφερειακή Αρχή ότι είναι αποφασισμένοι να βγουν μπροστά στους αγώνες και τις διεκδικήσεις για μια καλύτερη ζωή.
   «Χαιρετίζουμε το αγωνιστικό φρόνιμα των συναδέλφων, που δεν έσκυψαν το κεφάλι μπροστά στις πιέσεις που ασκήθηκαν, που στάθηκαν απέναντι στη λογική που θέλει τους εργαζόμενους "σκυφτούς" και υποταγμένους, που αναγνώρισαν και με την ψήφο τους τη σταθερή και αγωνιστική δράση όλων των συναγωνιστών, που συσπειρώνονται με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο της "Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης".
     Δίνουμε υπόσχεση σε όλους τους συναδέλφους ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να συσπειρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι στο Σύλλογο και να πρωταγωνιστούν στους αγώνες για λύσεις σε παλιά και νέα προβλήματα», τονίζει το ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου