Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



Μιλάμε για την πολυδιαφημιζόμενη περιοδεία του αρχηγού του ΣΕΚΜ (πρώην ΣΥΡΙΖΑ), σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Προφανώς, ξεκαθαρίστηκαν κάποια πράγματα, ώστε σήμερα το βασικό στέλεχος και μάλλον υπεύθυνος του κόμματος για την Οικονομία, να γίνει απόλυτα σαφής σε πρωϊνή εκπομπή του ant1 !

Τι είπε ο κ. Δραγασάκης ;

Τα εξής:
«Θα καταγγείλουμε πολιτικά και όχι νομικά το Μνημόνιο. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες πτυχές θα καταργηθούν, κάποιες άλλες θα τις διαπραγματευτούμε και υπάρχουν και άλλες που πρέπει να εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις».
Τι σημαίνουν τα παραπάνω στα απλά ελληνικά ;
1. Εκεί στο ΣΕΚΜ (πρώην ΣΥΡΙΖΑ), μιλάνε για ένα 
(1) Μνημόνιο. Άγνωστο αν μιλάνε για το πρώτο ή το

 δεύτερο και φυσικά ούτε λέξη για τους εφαρμοστικούς νόμους !

2. Η έκφραση “θα καταγγείλουμε πολιτικά”, σημαίνει πολύ απλά, “θα το καταγγείλουμε στα … λόγια”, ενώ στην πραγματικότητα ΔΕΝ θα καταγγείλουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ !
3. Και παιδιά του δημοτικού γνωρίζουν ότι ένας Νόμος, καταργείται με άλλον Νόμο ! Άρα ;
4. Ώστε όλη αυτή η λαίλαπα από τις αρχές του 2010 μέχρι σήμερα (και φυσικά έπεται και συνέχεια), δεν είναι για το ΣΕΚΜ παρά … πτυχές !!!
5. Τι θα καταργηθεί τελικά (αν και όποτε) ; Προφανώς δευτερεύοντα ή και τριτεύοντα ζητήματα, από αυτά που θα μας αφήσει να καταργήσουμε η ΕΕ.
6. Ώστε τελικά θα κάνουν … διαπραγματεύσεις ; Τι διαφορετικό λέει η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ ; Μήπως τα τελευταία δύο χρόνια, το ΠΑΣΟΚ, διαπραγματεύσεις δεν έκανε ; Έ, τα είδαμε τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων. Περισσότερα δεινά για τον λαό, μεγαλύτερα κέρδη για το κεφάλαιο !
7. Αν κάποιος βρει τι εννοούσε ο κ. Δραγασάκης με τις “εναλλακτικές λύσεις”, κερδίζει μια θέση στη … ΝΔ ή το … ΠΑΣΟΚ !
Διότι, οι λεγόμενες “εναλλακτικές λύσεις”, δεν είναι τίποτα άλλο παρά αυτό που λένε τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου, περί … “ισοδυνάμων” !!!

Άϊντε, Λαέ !
Ξύπνα, επιτέλους !

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ faros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου