Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων για το Πολυτεχνείο


           Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων      
                    «H Ένωση»                                
            ΕΔΡΑ: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ                  
         (Ελευθερίου Βενιζέλου 13) έναντι Πάρκου              
             Τηλ 26410-22325 Κιν 6937906749                        
              Email somidip-enosi@hotmail.gr                        


Τιμάμε τα 41 χρόνια από τη λαϊκή εξέγερση στο Πολυτεχνείο . Η εξέγερση το Νοέμβρη του 1973 ενάντια στην αμερικανοΝΑΤΟική, φασιστική δικτατορία, οι στόχοι, τα οράματα και οι προοπτικές εκείνου του αγώνα για γενικότερες ανατροπές φωτίζουν και σήμερα το δικό μας αγωνιστικό βηματισμό.
Η κορύφωση αυτής της αντιδικτατορικής δράσης αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη, δείχνει το δρόμο για τη συλλογική, μαζική, αγωνιστική στράτευση σαν αναγκαία προϋπόθεση για να απαντήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία μας στη γενικευμένη επίθεση που δέχονται στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις τους από τις δυνάμεις του κεφαλαίου, την κυβέρνηση, την Ε.Ε.
Αντλώντας από αυτόν τον αγωνιστικό σταθμό της πάλης μας αισιοδοξία, αποφασιστικότητα, πίστη στο δίκαιο αγώνα μας. Σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα που συγκρούεται το δίκιο των εργατών με την καπιταλιστική βαρβαρότητα οι ταξικές δυνάμεις θα είναι μπροστά. Έτσι τιμάμε εμείς τους νεκρούς μας, συνεχίζουμε τους αγώνες τους. Αυτή είναι η καλύτερη τιμή στον ηρωικό αγώνα των εξεγερμένων του «Πολυτεχνείου».
Το σωματείο αποφάσισε να πάρει μέρος στην συγκέντρωση που καλούν το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και το Π.Α.Μ.Ε την Δευτέρα 17 Νοέμβρη στις 7μμ στην κεντρική πλατεία
εργα
                                                       ΤΟ Δ.Σ 

                                                     13/11/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου