Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 24ωρη προειδοποιητική απεργία του σωματείου εργαζομένων στον Νηρέα

 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε
ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ «ΙΧΘΥΣ»
ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ -ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΟΤΩΝ & ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αριθ. Απόφ. Πρωτοδικείου Μεσολογγίου 12/201, 
ΑΦΜ : 9971191843
ΑΣΤΑΚΟΣ Τ.Τ. 30006 email : somanirait@gmail.com 
τηλ : 6943253526, 6938560719
                                                                                                                1/07/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 24ωρη  προειδοποιητική  απεργία που κήρυξε  το Σωματείο  Εργαζομένων  « ΝΗΡΕΥΣ Α. Ε.» στον  Αστακό.
Από τις  5:00 το πρωί  το Δ.Σ.  και οι εργαζόμενοι , με τη στήριξη  του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου,  περιφρούρησαν  την απεργία στο λιμάνι του Αστακού,  στον  Άγιο Παντελεήμονα  και στο συσκευαστήριο.
Η απεργιακή συγκέντρωση ήταν μαζική.
Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν  ο Νίκος Μωραΐτης   εκ μέρους  της Ομοσπονδίας  Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλ/νίας,  ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε.  Νίκος Καραθανασόπουλος . Κεντρικός ομιλητής  ήταν ο Χαράλαμπος Τσάρκος, Πρόεδρος του Σωματείου.
Στη συνέχεια  χαιρέτησαν ο Μιχάλης Κατσιγιάννης , Πρόεδρος  του Ε.Κ.Α. και ο Μανώλης Καραντούσιας  , Πρόεδρος  της Ομοσπονδίας Γάλα- Τρόφιμα- Ποτά   
 

Στην απεργιακή συγκέντρωση χαιρέτησαν επίσης   οι εκπρόσωποι  της Τοπικής  Διοίκησης της περιοχής, ο Αντιδήμαρχος Σαμαλέκος Φίλιππος, ο Παναγιώτης Στάικος, επικεφαλής  της παράταξης ‘’Αναζωογόνηση Ξηρομέρου»  και παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι  της  πλειοψηφούσας  παράταξης, της Λαϊκής Συσπείρωσης  και  της   «Αναζωογόνησης Ξηρομέρου» .
  Κλείνοντας την απεργιακή συγκέντρωση το λόγο πήρε   ο Γραμματέας του Σωματείου  Χρήστος Παπαζώης,   που ανακοίνωσε  ότι θα συνεδριάσει  άμεσα το Δ.Σ. να εκτιμήσει  τη μέχρι τώρα  δράση μας  και  θα καλέσει Γενική Συνέλευση  για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα.
Στη συγκέντρωση   ανακοινώθηκαν  τα ψηφίσματα  συμπαράστασης  από τα σωματεία  του Ε.Κ.Α., από συλλόγους της περιοχής  και  από κλαδικά σωματεία   ΓΑΛΑ- ΤΡΟΦΙΜΑ- ΠΟΤΑ της Ελλάδας.

Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου